Чоловік, який знаходився у розшуку Хмільницьким відділенням поліції "спалився" на новому злочині

Чоловік, який знаходився у розшуку Хмільницьким відділенням поліції "спалився" на новому злочині

На вулиці Центральній у селі Уладівка Літинського району двоє нетверезих чоловіків під час раптового конфлікту побили свого знайомого. Потерпілий у важкому стані з переломами ребер та внутрішньою кровотечею знаходиться у лікарні. Повідомляють Життєві обрії з посиланням на Офіційний сайт Національної поліції.
22 травня до  Калинівського відділу поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що до них за медичною допомогою звернувся 39-річний житель одного з сіл району. У чоловіка лікарі діагностували численні травми, переломи ребер, внутрішню кровотечу.
Опитавши потерпілого, поліцейські з’ясували, що тілесні ушкодження він отримав ранком 22 травня у селі Уладівка, куди приїхав в гості до знайомої. На вулиці села між потерпілим та двома нетверезими чоловіками, з якими він був раніше знайомий, виник ситуативний конфлікт та бійка. Коли чоловік приїхав додому, йому стало зле, і він звернувся  до медиків.
Як розповів начальник калинівської поліції Олександр Король, правопорушниками виявились 26-річні жителі Літинського району. Один з них знаходився у розшуку Хмільницьким відділенням поліції за нанесення умисних легких тілесних  ушкоджень.
Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено позбавлення волі на строк до 10 років.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

10 ЦЕНТНЕРІВ СІНА ЗНИЩИЛА ПОЖЕЖА У ВІЙТІВЦЯХ НА ВІННИЧЧИНІ (ФОТО)

ЗАГОРІВСЯ БУДИНОК ВНОЧІ У РОГИНЦЯХ НА ВІННИЧЧИНІ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини