Десятки мільйонів гривень було витрачено фондом "Омріяна країна" для забезпечення української армії

Десятки мільйонів гривень було витрачено фондом "Омріяна країна" для забезпечення української армії

З початком війни життя кожного українця змінилося. Мільйони людей були вимушені покинути свої домівки, змінити роботу і займатися тим, що раніше ніколи не робили. Тисячі патріотів, серця  яких заполонила ненависть до окупантів, зі зброєю в руках боронять Україну, а мільйони допомагають їм у цьому. З перших днів війни волонтерський рух в Україні набув величезних масштабів, благодійні фонди, які раніше займались здебільшого соціальними проєктами, також були вимушені поставити свою роботу, як кажуть, на воєнні рейки і почали працювати на армію.

Благодійний фонд «Омріяна країна», заснований правником, письменником, продюсером культурних проєктів Олексієм Толкачовим, з перших днів війни почав працювати задля наближення перемоги України над рашизмом. 

Десятки мільйонів гривень було витрачено фондом задля забезпечення української армії.  Для потреб наших захисників закуповувалася  військова амуніція, технічні пристрої, засоби захисту та багато іншого. 

Лише минулого тижня, для потреб ЗСУ, фондом було здійснено покупок на понад 2 мільйони гривень.

Минулої середи хмільницькі волонтери отримали від заступника голови Волонтерської ради Хмільника Вадима Скрипника та голови благодійного фонду "Омріяна країна" Олексія Толкачова шість генераторів, електрокабель та розетки. Цей електричний комплекс було закуплено за кошти  благодійного фонду «Омріяна Країна» його вартість близько 300 тисяч гривень.

У четвер це обладнання  волонтери Олександр Кубряк, Вячеслав Гаврилюк та Олександр Поліщук доставили нашим захисникам на Донеччину та передали командиру однієї з військових частин.

У суботу за кошти фонду було закуплено та відправлено нашим воїнам на передову дві бензопили, десять сокир та двадцять саперних лопат.

Цього ж дня Вадим Скрипник персонально доставив  військовослужбовцям військової частини   А7295 п’ятдесят комплектів військової форми, двадцять пар літнього взуття, вісімдесят сім пар тактичних рукавиць, п’ятдесят чотири дощовики, сорок сім футболок, дев’ять рюкзаків, тридцять вісім ременів, десять флісок, п’ятдесят аптечок НАТО,  чотири тактичні ножі, три балістичні каски, тридцять вісім пар тактичних окулярів.

Важливим аспектом у фонді «Омріяна країна» вважають забезпечення військовослужбовців першою медичною допомогою, тому Олексієм Толкачовим та Вадимом Скрипником було прийнято рішення придбати п’ять тисяч турнікетів і одну тисячу аптечок НАТО. Це медичне обладнання сформовано згідно з потребами і вже частково передано нашим  захисникам.

Діяльність фонду полягає не лише в забезпеченні армії, допомогу фонд надає  також і людям, котрі вимушено стали переселенцями.

Від початку війни благодійну допомогу від фонду «Омріяна країна» у вигляді продуктів харчування та засобів гігієни волонтери доставляли жителям Київської, Чернігівської, Харківської, Миколаївської, Донецької, Луганської та інших постраждалих від рашистів областей. 

Близько трьох тисяч вимушених переселенців, які тимчасово проживають у Хмільнику вже отримали допомогу від фонду у штабі розташованому на базі редакції газети «Життєві обрії». Окрім того, для їх потреб минулого тижня було закуплено півтори тисячі продуктових пайків  на суму 240 тисяч гривень.

Це далеко не весь перелік добрих і дуже необхідних справ, зроблених благодійним фондом «Омріяна країна» разом з різними волонтерськими групами задля нашої перемоги. 

Щоденно до фонду надходять тисячі запитів з різних військових частин та окремих військовослужбовців всі вони опрацьовуються і по можливості забезпечуються.

Давайте разом допомагати воїнам боронити нашу неньку Україну від  руських окупантів.

Разом до перемоги!

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

СТО ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ У ХМІЛЬНИКУ ОТРИМАЛИ ДОПОМОГУ ВІД БФ "ОМРІЯНА КРАЇНА"

ХМІЛЬНИК ОТРИМАВ ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ

У ХМІЛЬНИКУ ДЕФІЦИТ СОЛІ! ЇЇ НЕМАЄ В "ГРОШІ", "СІЛЬПО" ТА "АТБ"

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

2022 05 27 13.07.342022 05 27 13.07.152022 05 27 13.07.082022 05 27 13.07.042022 05 27 13.06.562022 05 27 13.06.482022 05 27 13.06.03
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини