До Хмільника завітав колектив ансамблю пісні «Ладодзвін» із Літина

До Хмільника завітав колектив ансамблю пісні «Ладодзвін» із Літина

25 вересня до Хмільника завітав колектив ансамблю пісні «Ладодзвін» із Літина, - повідомляють Життєві обрії.

Колектив ансамблю пісні «Ладодзвін» Подільського народного університету Культури із програмою «Шлях до Перемоги» на підтримку ЗСУ здійснює поїздки по селах та містах Вінниччини.

Хмільник - це особливе місце на землі. І живуть там дуже хороші люди. В усьому ми відчували підтримку, - зазначають у Подільському народному університеті Культури.

Вірші у виконанні Надії Демкової - то щирий діалог із аудиторією. Вона читає про те, що її хвилює та болить - а це війна, Україна, її доля. І доля кращих синів та дочок України. Напевне тому Надія Іванівна вишиває їх образи. В програмі "Шлях до Перемоги" виставка її робіт завжди є центральною.

Та самими невтомними у проведенні програми разом із іншими учасники ансамблю пісні «Ладодзвін» були і залишаються Олександр та Ніна Тарасюки під керівництвом Ігоря Шуберта та звукооператора Миколи Мельника, які щонеділі безкорисливо віддають свій день, свій талант для того, щоб наблизити Перемогу .

Програма "Шлях до Перемоги" відкрита для участі! Бажаючих долучитися до відповідальної та потрібної справи закликають телефонувати за телефоном: 0961893017.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИКУ МАРШРУТКА №3 ПРЯМУВАТИМЕ ДО ВУЛИЦІ СВЯТО-ТРОЇЦЬКОЇ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини