До культури по-культурному

До культури по-культурному

Не так давно Кустівецький сільський клуб був приречений на повне руйнування. Ще й досі в пам’яті оббиті дощами і обшарпані вітрами стіни, забиті плівкою вікна, страшні перекошені вхідні двері, а перед дверима – величезна калюжа, яку неможливо було перейти. В середині приміщення покриті цвіллю стіни і панелі, поламана підлога, сирість і, як-то кажуть, собачий холод. Боліло серце, дивлячись, як руйнується така будівля, а надія таки жевріла десь там, у глибині душі. Але небайдужість, відповідальність і принциповість сільського голови П.А.Гладкого вдихнула в цей об’єкт культури нове життя. За фінансової підтримки ФГ «Геліос П.А.» і коштів сільської ради сільський клуб було відновлено.

Результати плідної роботи тішать око: пластикові вікна, красиві сучасні вхідні двері, а перед дверима – тротуарна плитка.

Всередині приміщення – не просто косметичний ремонт, а капітальний. Повністю відремонтовано сцену, підлогу, по –сучасному пофарбовано стіни, стелю, зі смаком підібрано жалюзі на вікна, гарно прикрашено сцену, придбано нову музичну апаратуру, 17костюмів для учасників колективу художньої самодіяльності. Все було б добре, якби не одне але… Це, мабуть, проблема не лише нашого клубу – тепло у приміщенні. Але і цю проблему було вирішено: закуплено і встановлено котел на дровах.

В даний час в клубі проводяться різноманітні свята, а також клуб орендують для проведення поминальних обідів. Для цього

зроблені столи та придбане накриття на них.

Бібліотека, яка знаходиться в одному приміщенні з клубом, також потребувала ремонту. З ініціативи сільського голови П.А.Гладкого і тут вже встановлено пластикові вікна, красиві сучасні двері, натяжна стеля. Залишається лише ремонт стін та

опалення. За кошти, які виділила сільська рада, у бібліотеку закуплено ноутбук. Це все заслуга сільського голови П.А. Гладкого та спонсора А.А. Гладкого. Низький уклін вам і сердечне спасибі.

Добрим словом варто згадати й нового орендаря О.Г.Носова.

Жіночий колектив «Сузір’я» сільського клубу звернувся з проханням виділити кошти на придбання сценічних костюмів. Відверто кажучи, було трохи боязко і незручно, тому що ця людина булла багатьом не відома. Але, вислухавши наше прохання, Олександр Григорович дав згоду і виділив необхідну суму. Також разом з Г.Г.Опаріним придбали ксерокса у дитячий садочок.

Дякуємо вам, наші спонсори, що пам’ятаєте, що в Кустівцях не тільки родючі, багаті землі, а й живуть там люди. Будьмо ж добрими, дружними, згуртованими, як у тій пісні «роде наш красний, роде наш прекрасний, не цураймося, признаваймося, бо багацько нас є».

 

З вдячністю колектив художньої самодіяльності сільського клубу.

с.Кустівці.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини