Допоки ми будемо підтримувати один одного, ми – незламні

Допоки ми будемо  підтримувати  один одного, ми – незламні

До Дня волонтера та Дня Збройних Сил України група волонтерів м. Хмільника на чолі з Миколою Михальнюком і Василем Денисовим, в черговий раз вирушили на Схід України, аби привітатати наших захисників зі святом. Цього разу до хмільницьких волонтерів приєднались Світлана Бевз, Сергій Бурбело та Олена Кононець волонтери із Вінниці і Києва. З 4 грудня по 8 грудня вони перебували в зоні ООС. В ці дні волонтери  вкотре довели нашим воїнам свою підтримку  та підтримку вдячного українського народу, який через волонтерів надає допомогу захисникам, які боронять Україну від російського агресора  на Донбасі. 

До Дня волонтера та Дня Збройних Сил України група волонтерів м. Хмільника на чолі з Миколою Михальнюком і Василем Денисовим,  черговий раз вирушили на Схід України, аби привітатати наших захисників зі святом. Цього разу до хмільницьких волонтерів приєднались Світлана Бевз, Сергій Бурбеля та Олена Кононець волонтери із Вінниці і Києва. З 4 грудня по 8 грудня вони перебували в зоні ООС. В ці дні волонтери  вкотре довели нашим воїнам свою підтримку  та підтримку вдячного українського народу, який через волонтерів надає допомогу захисникам, які боронять Україну від російського агресора  на Донбасі. 


- Підготовка до поїздки і сама поїздка цього разу була тривалою і важкою. Нас підтримали багато людей і допомогли зібрати гостинці нашим воїнам-захисникам – розповідає Микола Михальнюк. Вже  коли допомога і кошти були зібрані, волонтери вирушили в дорогу. Не обійшлося і без пригод, в дорозі сталася поломка, тому доставка вантажу у зону ООС була під загрозою. - 
На допомогу прийшли вінницькі волонтери, які організували ремонт нашого автомобіля у Києві. Я щиро вдячний за безкоштовний ремонт машини киянину, який у вихідний день вийшов на роботу і долучився до волонтерської справи.  - На жаль, я не знаю його прізвища - говорить Микола Михальнюк.
А директор СТО - продовжує розповідь хмільницький волонтер - мало того, що не взяв грошей за ремонт нашого авто, ще й  передав воїнам чимало засобів особистої гігієни.  Долучилися до акції і київські письменники Сергій та Ірина Крименець, вони передали книги та канцелярське приладдя для воїнів та дітей, які  знаходяться у притулках Донбасу. 
Після поломки нашого автомобіля, для подальшої подорожі на Донбас, свій транспорт з водієм нам надали Юрій Тира, Сергій Сторожук та Сергій Волощук. Ці небайдужі хлопці допомогли нам перегрузити продукти та речі, за що їм велика вдячність - говорить Микола Васильович.
Велике спасибі Майструк Оксані за пошук однодумців і волонтерів з м. Києва, які допомогли нам здійснити поїздку у м. Бахмут, Авдіївку, Верхньогорицьк, Зайцеве, Старогнатівку та інші пункти, де розміщені бригади воїнів ООС». Доїхавши не легкою дорогою в зону ООС волонтерська група зустрілась з нашими захисниками.  Несподіванкою стала зустріч з випускниками школи №4 м. Хмільника Володимиром Колісником, Вадимом Данилишиним та Ігорем Денисюком.
Волонтери побували в багатьох підрозділах, в ДУК «Правий сектор», в батальйоні «Айдар» морально підтримали наших захисників. Воїни дякували за продукти: овочі, фрукти, м’ясні вироби, а також засоби гігієни, шапки, рукавиці, тепле взуття і одяг. Наші захисники відчували підтримку своїх рідних, друзів, знайомих і незнайомих людей. У єдності народу і воїнів – сила нашої країни.Допоки ми будемо підтримувати один одного, ми – незламні. Також волонтери відвідали дитячий будинок-інтернат у м. Покровськ. Для дітей привезли продукти харчування, солодощі, різні смаколики, а також книжки і канцелярське приладдя. Діти радо приймали гостинці та залюбки спілкувалися з ними.
Волонтерська група і бійці, яким була доставлена допомога, щиро дякують за чуйність, підтримку і доброту Костянтину Вихристюку, Олександру Кривіцькому, Миколі Килимнюку, Олегу Замолінчуку. А також усім людям, які долучилася до акції. Щиро дякують учителям, батькам і дітям шкіл №1, №3, №4 м. Хмільника, Уладівської середньої школи та дитячого садка, Уланівської середньої школи. Велике спасибі працівникам їдальні шкіл №1 та №3 м. Хмільника. Вдячні працівникам краєзнавчого музею та центру дитячої та юнацької творчості. Також, велике спасибі фермеру з с. Уланів Василю Шикулі, приватним підприємцям Марії та Анатолію Поліщукам, Віталію Терещенку, Ярославу Суші, Людмилі Бублик і її колективу. 
Для придбання необхідних засобів гігієни та дизельного палива для заправки автомобіля кошти надали підприємці: Володимир Яремчук, Ігор Яремчук, Анатолій Сивак, Олег Найчук, Сергій Паламарчук, Сергій Кравчук, Олександр Цюрпіта та ТОВ «Візит». 

Ця поїздка була присвячена пам’яті волонтера, палкого патріота України Станіслава Найчука, який з першого дня війни на Донбасі і до останнього дня свого життя був поруч з нашими захисниками.  За шість років він здійснив близько сотні волонтерських поїздок до наших воїнів на схід України.  Цього разу волонтери  поїхали без нього. Але він завжди буде  в їхній  пам’яті і в пам’яті тих бійців,  для яких Стас був справжнім другом та порадником і яким допомагав усі ці роки.

Img e00de3cc34615f3acb2c256b5cfe7e06 vImg 50c06bc74bc102f3778f4c7bf5c6dc5c vImg e932642500668f95f41e3c06ebca765b v
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини