Фонд соціального страхування України у Вінницькій області очолила хмільничанка

 Фонд соціального страхування України у Вінницькій області очолила хмільничанка

10 березня, за дорученням Голови облдержадміністрації Сергія Борзова, перший заступник Голови ОДА Наталя Заболотна представила колективу територіального підрозділу новопризначеного начальника управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Вінницькій області Власюк Ірину Василівну. Повідомляється на сайті Вінницької ОДА.

Зауважимо, що Ірина Власюк має великий досвід роботи в органах виконавчої влади та у Хмільницькому відділенні Фонду соціального страхування України, зарекомендувала себе як відповідальний та висококваліфікований працівник.

«Я вважаю, що Ви маєте достатньо знань, умінь, а головне – особисті якості та цінності, які будуть спрямовані на ефективне і прозоре вирішення питань, з якими люди звертаються до Фонду соціального страхування. Сподіваюся, що Вінницький територіальний підрозділ буде найкращим в Україні», – зауважила перший заступник голови ОДА, звертаючись до Ірини Власюк.

Наталя Заболотна також звернулася до колективу територіального підрозділу, підкресливши, що державна влада – це ті установи та органи, які працюють для населення, тож головним завданням є оперативне та висококваліфіковане надання якісних послуг в рамках чинного законодавства.

У свою чергу, Ірина Власюк зауважила: «Дякую за довіру. Сподіваюся, що за підтримки колективу ми спільно, злагоджено та оперативно вирішуватимемо соціально важливі завдання».


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:ПЕДАГОГ ІЗ ХМІЛЬНИКА ПРИЗЕР ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «ДЖЕРЕЛО ТВОРЧОСТІ»

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини