ГОРОСКОП НА ТИЖДЕНЬ ДЛЯ ВСІХ ЗНАКІВ ЗОДІАКУ

ГОРОСКОП НА ТИЖДЕНЬ ДЛЯ ВСІХ ЗНАКІВ ЗОДІАКУ

ОВЕН (21.03-20.04). Вам варто задуматися про плани на найближче майбутнє. Будьте готові до неприємностей, тому що новий знайомий може поставити вас у незручне становище. Не залишайте на потім те, що можна зробити вже зараз. У вихідні у вас з'явиться шанс завершити давно намічені справи. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - середа.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Запасіться терпінням: у вас з'явиться багато невідкладних справ. Беріться за важливі проєкти без зволікання. Може спливти те, що бажано було б зберегти в таємниці, тому будьте особливо обачними. У вихідні головне завдання - позбутися мотлоху: у квартирі й в голові. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - п'ятниця.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Ваші бажання можуть здійснитися в неочікуваний момент. Сконцентруйтеся на найважливішому, відкиньте убік усі незначні дрібниці, і ви зрозумієте, що у вас вже є все, що потрібно для щастя. Успіх у професійних справах і в коханні буде вас переслідувати практично весь тиждень. На вихідних відпочиньте у колі сім'ї. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.
РАК (22.06-23.07). У кар'єрі на вас чекає значний успіх. Напружений і метушливий період, зате результати роботи не розчарують вас. Можете приймати сміливі рішення, не побоюючись, що вони виявляться помилковими. У вас все вийде. У вихідні проведіть якнайбільше часу в тісному сімейному колі. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - середа.

ЛЕВ (24.07-23.08). Будьте організованими й терплячими.  У вас буде шанс вирішити численні проблеми й благополучно звільнитися  від усього зайвого. Максимально використовуйте вихідні для наведення порядку у  вашому особистому житті, але будьте обережні з тими, хто поруч, не вибовкуйте всі свої секрети. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - п'ятниця.

ДІВА (24.08-23.09). Ваша гнучкість допоможе  багато чого досягти. Остерігайтеся спокус, аби не зійти з вірного шляху. Доведеться розбиратися відразу з декількома невідкладними проблемами в професійній сфері. У вихідні ви будете аргументовано відстоювати свої погляди в родині: пам'ятайте, що розумний компроміс ще ніколи не шкодив. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - четвер.
ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Ваші непередбачені плани навколишні підтримають. Вас порадує близька людина, чекайте дуже приємну й втішну пропозицію, підтримайте її ініціативу. Імовірні деякі затримки в справах і труднощі у спілкуванні з колегами, але це швидко мине. У вихідні ви зможете розслабитися й добре відпочити. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - середа.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Наведіть порядок і в голові, і в особистих відносинах. Бажано зберігати емоційну рівновагу. У вас буде можливість для підняття кар'єрними сходами. Але вам потрібне і кохання, воно надихає. Імовірні втішні події. У вихідні краще вибратися за місто. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Значну кількість часу будуть займати фінансові питання. Майбутні зустрічі будуть досить значимими й важливими. Імовірні нові корисні знайомства, які можуть відкрити перед вами гарні перспективи. Робота займатиме більшу частину часу. Але не забувайте й про необхідність відпочинку, щоб не звалитися з ніг від втоми. Сприятливий день - середа, несприятливий день - п'ятниця. 
КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Не дозволяйте спокусі збивати вас зі шляху, від добра - добра не шукають. Ви ризикуєте стати об'єктом інтриг. Небажано заново повторювати помилки. Не ревнуйте свого обранця, довіряйте йому. З'явиться можливість для самореалізації. У вихідні дітям знадобиться ваша підтримка. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - понеділок.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Робота не зажадає від вас зайвої напруги і надзусиль, а значить у вас з'явиться можливість частіше бувати вдома. У вас буде шанс переконатися у відданості тих, кого ви любите. Ваші плани можуть змінитися, але все складеться на краще. У вихідні від вашого настрою буде залежати настрій навколишніх. Сприятливий день - середа, несприятливий день - субота.

РИБИ (20.02-20.03). Приділяйте однакову увагу кар'єрі і родині. Ви встановите нові корисні зв'язки. Можлива несподіванка, яка спочатку вас злякає, але потім надихне на давно назрілі зміни. У вихідні ви можете прийняти важливе рішення, яке позитивно вплине на моральну й матеріальну атмосферу в родині. Сприятливий день – субота, несприятливий день - четвер. 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини