Нові перемоги вихованців Хмільницької школи мистецтв

Нові перемоги вихованців Хмільницької школи мистецтв

Мистецькі осередки міста, котрі за останній рік опанували і дистанційну форму навчання, продовжують тішити своїми результатами та здобутками. Зокрема, Хмільницька школа мистецтв не зупиняється у підкоренні нових вершин.

Протягом двох місяців – грудень-листопад – учні цього закладу активно брали участь у дистанційних Міжнародних фестивалях-конкурсах інструментального, вокального, хорового, театрального та циркового мистецтв творчого проєкту "Тріумф-фест".

Вихованці показували свою майстерність у XIV Міжнародному фестивалі-конкурсі "Свято талантів" м. Кропивницький; у VІІІ Міжнародному фестивалі-конкурсі "Мій світ-мистецтво" м. Черкаси, а також в І Міжнародному фестивалі-конкурсі "Святковий передзвін" м. Харків.

Творчий проєкт "Тріумф-фест" - це культурне і естетичне виховання молоді на кращих зразках світового та національного мистецтв. Вихованці школи мають досить великий досвід участі у конкурсах такого рівня, а тому здобувають високі нагороди у номінації "Інструментальне та вокальне мистецтво".

То ж і цього разу не обійшлось без перемог. Вихованці викладачки музично-теоретичних предметів Людмили Матяш підкорили нову вершину, здобувши досягнення у "Музично-творчому проєкті "Юний теоретик".

Конкурсні роботи були високо оцінені журі, тому  учні посіли такі  призові місця: Ганна Дощич (учениця 8 кл.) - друге місце за роботу "М. Леонтович. Славнозвісний ,,Щедрик"; Назар Чабанюк (учень 4 кл.) - два других місця за роботи "Рок-музика. Коротка історія розвитку" та Дар'я Бевз (учениця 8 кл.) - два перших місця за роботи "Ф. Шопен. Життя та творчість".


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МИКОЛАЙ НЕ ЗА ГОРАМИ. КУДИ ПІТИ З ДИТИНОЮ НА ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ У ХМІЛЬНИКУ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини