Хмільничанка стала співорганізаторкою унікального пікніка у Вінниці

Хмільничанка стала співорганізаторкою унікального пікніка у Вінниці

Кілька десятків людей, одягнених у старовинні сукні, капелюшки, костюми на природі за чаюванням читають поезію та жваво спілкуються. А їм є чим поділитись і про що поспілкуватись. Адже кожен із поціновувачів вінтажного стилю має певну колекцію одягу, або ж посуду, чи інших старовинних речей і радий знайомству та спілкуванню з людьми, які мають такі ж вподобання. 
На сторінках газети «Життєві обрії» ми вже розповідали про хмільничанку Наталію Степанець, яка носить виключно вінтажний одяг та захоплюється старовинними речами і аксесуарами.
Дівчина проживає у Вінниці, там вона має друзів, котрі також захоплюються вінтажем і цього року Наталія доєдналася до організації пікніка у вінтажному стилі та розповіла нам про його особливості.

- У Вінниці крім мене є ще дві дівчини Юлія та Міла, які одягаються у вінтажному стилі, - каже Наталія Степанець. –  Раніше вони вдвох організовували такі пікніки, а цього разу я долучилась до організації. 
Дівчата відповідали за декорації, за рекламу, список людей, а я за організацію фуршету.  Також під час пікніка я проводила майстер-клас з акварелі. У нас був план певних заходів, який включав читання поезії, гру в крокет, стрільбу з лука, а також чаювання за всіма правилами етикету з маленькими чашечками та старовинними сервізами. Фотограф знімав нас на спеціальних фотозонах. Ми навіть місце проведення пікніка вибрали у П’ятничанському парку  біля палацу Грохольського, щоб була присутня атмосфера давності.
Особливістю пікніка було обов’язкове дотримання дрес-коду. Всі учасники були в старовинному одязі.
Аксесуари та посуд забезпечили організатори.
- Пікнік відвідали більше 20 осіб, - розповіла Наталія Степанець. – Це були різні за віком люди. Хтось із них любить атмосферу древності, вінтажні фільми, музику, моду, хтось вперше прийшов з цікавості, були люди, які одягають вінтажне вбрання на певні заходи, чоловік, який колекціонує старовинні автомобілі, до речі, він приїхав на власній колекційній Волзі, було навіть декілька психологів, які прийшли, щоб поспілкуватись з нами про те, як ми поводимось, коли люди на вулиці критикують нас чи осуджують за те, що в XXI столітті ми виходимо на вулицю в старовинному вбранні. 
Деякі люди у місті інколи називають прихильниць вінтажу - Мері Поппінс, тому що не володіють інформацією про цей стиль і не можуть віднести нас до якоїсь певної модної епохи.  
Під час спілкування ми обговорювали цікаві теми, зокрема, про старовинні речі, про те, як ставляться близькі чи рідні до такого захоплення, як реагують  люди на вулиці. 
У Вінниці створено об’єднання під назвою «Вінницьке товариство любителів Вінтажу», де прихильники старовинних речей обмінюються цікавою інформацією  у соціальних мережах.
Такий пікнік за словами Наталії Степанець дозволяє відчути атмосферу старовини, побачити цікаві вінтажні речі та поспілкуватись з однодумцями. Тому цього року у серпні поціновувачі вінтажу планують зустрітися на пікніку знову.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

ЩОБ ВИГЛЯДАТИ РОЗКІШНО, НЕ ПОТРІБНІ МІЛЬЙОНИ, АБО ВСЕ, ЩО ТРЕБА ЗНАТИ ПРО ВІНТАЖНИЙ СТИЛЬ

Imgonline com ua resize rlkdqjufzsdf6b9nImgonline com ua resize qh8yzfamjevivImgonline com ua resize a7r2uviotyl1f
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини