Хмільничани можуть долучитись до конкурсу для підприємців-початківців

Хмільничани можуть долучитись до конкурсу для підприємців-початківців

1 червня відбулась презентація конкурсу бізнес-планів для підприємців-початківців, який представили директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької ОДА Володимир Мережко та Голова правління ГО «Вінницька обласна організація Спілка підприємців "СТІНА" Олександр Печалін.

Конкурс буде проводитись в 3 етапи: перший етап – проведення інформаційної кампанії та прийом онлайн-заявок з 25 травня по 2 липня; другий – проведення семінарів-консультацій для учасників Конкурсу з підготовки, написання, оформлення та подачі бізнес-планів учасників для участі у конкурсі з 5 по 31 липня; третій – розгляд та оцінка бізнес-планів учасників Конкурсною комісією, визначення переможців Конкурсу з 2 по 15 серпня.

Надання фінансової підтримки буде здійснюватись на конкурсних засадах у вигляді грантів з обласного бюджету. Розгляд бізнес-планів та встановлення суми грантів буде забезпечуватись конкурсною комісією. Розміри грантів від 50 до 100 тис.грн., особлива увага буде приділятись підтримці підприємців у сільській місцевості.

Цьогоріч з обласного бюджету на фінансову підтримку бізнес-планів для підприємців-початківців передбачені кошти в сумі 2,4 млн грн.

Подати заявки на участь у Конкурсі посиланням:https://stina.org.ua/konkurs-biznes-planiv-dlya.../.

Підготовлений бізнес-план потрібно буде подати до 18:00 2 серпня в електронному вигляді на e-mail: [email protected] та друкованому вигляді за адресою: м.Вінниця, вул. Театральна 14, оф. 205, або на відділення Нової Пошти, відділення 3, вул. Соборна 89, отримувач Вознюк Оксана Петрівна, тел. 067-174-56-91, комісію оплачує відправник.

Контактиний телефон щодо техічних та організаційних питань – 067-174-56-91 адміністратора спілки Оксана Вознюк.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:РАДА ОБМЕЖИЛА ОБІГ ПЛАСТИКОВИХ ПАКЕТІВ В УКРАЇНІ

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини