Хмільничанин приїхав до родичів у село та викрав у сусідки телефон

Хмільничанин приїхав до родичів у село та викрав у сусідки телефон

Вчора у Хмільницькому районі поліцейські розшукали двох крадіїв телефонів, - повідомляють Життєві обрії.

Із заявою про крадіжку мобільного телефону до поліції звернулась 34-річна жителька Уланівської територіальної громади. Зі слів потерпілої, телефон вона залишила в альтанці на власному подвір’ї, звідки його викрали. 

В ході проведення розшукових заходів в поле зору працівників поліції потрапив раніше судимий за майнові злочини 40-річний мешканець Хмільника. Чоловік приїжджав до родичів у село, в якому проживає потерпіла. У скоєному він зізнався. Мобільний телефон заявниці у нього поліцейські вилучили.

Того ж дня до поліції звернувся 45-річний мешканець Козятина. Чоловік розповів, що відсутність свого мобільного телефону він виявив напередодні ввечері. 

Під час виїзду на місце події працівники Відділення поліції № 2 Хмільницького районного відділу поліції з’ясували, що у потерпілого гостював його 34-річний знайомий, місцевий житель. Він й потрапив під підозру поліцейських. 

Скориставшись відсутністю у кімнаті власника помешкання, зловмисник забрав його мобільний телефон та через деякий час пішов додому. У скоєному чоловік зізнався. Речовий доказ у нього вилучено за місцем проживання.

За цими фактами слідчими розпочаті розслідування.

Крадіям загрожує до 8 років позбавлення волі. 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У СЕЛІ КРИВОШИЇ ХМІЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ ЧОЛОВІК ПОБИВ ДО СМЕРТІ РІДНУ МАТІР ТА ВТІК ДО ЛАДИЖИНА

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини