Хмільник отримає допомогу від проєкту "Угода мерів - Схід"

Хмільник отримає допомогу від проєкту "Угода мерів - Схід"

Хмільницька громада була успішно відібрана серед інших на отримання технічної допомоги від проєкту "Угода мерів – Схід", - повідомляють Життєві обрії.

22 липня 2022 року посадовці Хмільницької міської ради, які уповноважені міським головою Миколою Юрчишиним, взяли участь у зустрічі з експертами проєкту «Угода мерів – Схід».

Хмільницьку міську раду у двосторонньому діалозі представили заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергій Редчик разом із колегами від управління агроекономічного розвитку та єкроінтеграції міської ради, які за своїми посадовими обов’язками опікуються питаннями інвестиційного та енергорозвитку.

Зі сторони проєкту виступили: ключовий експерт Максим Верещак разом із національними експертами проєкту Оксаною Кисіль та Віталієм Волковим.

Пакет технічної допомоги, що пропонує «Угода мерів – Схід» для нашого міста, включатиме: стартові зустрічі технічних експертів, допомогу в підготовці індивідуальних планів робіт, розробку проектів із енергоефективності, адаптації та пом’якшення до змін клімату для включення їх в базу даних Угоди мерів, організацію зустрічей з інвесторами та донорами, сприяння співпраці з ними, візити експертів Угоди мерів до нас для реалізації проєктів.

Хмільник підтримує європейську ініціативу «Угода мерів – Схід». Міською радою затверджений План дій сталого енергетичного розвитку та клімату до 2030 року, в якому прописані заходи з енергоефективності та збереження клімату.

Європейська ініціатива Угода мерів об'єднує тисячі місцевих органів влади, які добровільно взяли на себе зобов'язання по досягненню кліматичних і енергетичних цілей Європейського Союзу. Україна є лідером серед країн Східного Партнерства по кількості підписантів, яка складає близько 300 громад. Конкуренція дуже висока, бо йдеться про залучення до розвитку Хмільника значних коштів. Але ми зацікавлені брати участь у проєктах, конкурсах, грантах для впровадження енергоефективних заходів в нашій громаді.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

СТОСОВНО П`ЯНОГО ВОДІЯ, ЩО ПРОПОНУВАВ ПОЛІЦЕЙСЬКИМ ХАБАРЯ, ХМІЛЬНИЦЬКОЮ ПРОКУРАТУРОЮ СКЕРОВАНО ОБВИНУВАЧЕННЯ ДО СУДУ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини