Хмільницька дитяча бібліотека поповнилась новими книгами

Хмільницька дитяча бібліотека поповнилась новими книгами

Хмільницька дитяча бібліотека нещодавно отримала україномовні книги за програмою «Поповнення бібліотечних фондів» у 2020 році від Українського інституту книги. По всій Україні до програми увійшло всього лиш 606 бібліотек, серед яких є і наша дитяча бібліотека. Під час відбору враховувалась робота бібліотек в умовах карантину, активність у соц. мережах та уміння висвітлити бібліотечну роботу.

 До фонду Хмільницької бібліотеки надійшло 510 примірників для дітей віком від 3 до 15 років. Нові видання – різні за смаком і призначенням, підійдуть для любителів прози і поезії, фантастики та пригод, романів та детективів. Слід зазначити, що багато творів є і для дітей з особливими потребами, з психології, з порадами для батьків і вчителів, а також література, яку використовують за шкільною програмою. Серед такого різноманіття книг навіть найвибагливіший читач знайде для себе новинку.

На даний час працівники спрямовують усі зусилля на швидку обробку нової літератури, щоб діти якнайшвидше мали змогу насолодитись читанням книг.    


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:ДВА ГОЛОСИ І ГІТАРА. ТВОРЧИЙ ДУЕТ ІЗ ХМІЛЬНИКА НАДИХАЄ НА ВІРУ У КОХАННЯ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини