Хмільницькі поліцейські приймали привітання з нагоди професійного свята

Хмільницькі поліцейські приймали привітання з нагоди професійного свята

4 липня в Україні відзначатиметься 6-та річниця  з дня створення Національної поліції України. Сьогодні, 2 липня,  у Хмільницькому районному відділі поліції відбулися урочистості з нагоди професійного свята полісменів. Хмільницьких поліцейських прийшли привітати  представники Хмільницької окружної прокуратури, районної та міської влади.

Національна поліція створена з метою реалізації державної політики у сфері забезпечення публічної безпеки і порядку охорони та захисту і свобод людини, інтересів суспільства і держави, а також надання поліцейських послуг.

День поліції – це свято мужніх, відважних сміливих і сильних людей, які щоденно оберігають наш мир і спокій. Основне завдання яких – служити та захищати. Сьогодні у залі Хмільницького районного відділу поліції були присутні, які демонструють високий професіоналізм, не шкодуючи сил і здоров’я, нерідко ризикуючи власним життям заради інших.  Героїв, які одного дня не повернулися зі служби додому й назавжди залишилися на роботі, усі присутні вшанували хвилиною мовчання.

Начальник Хмільницького районного відділу поліції Валерій Романюк привітав своїх колег зі святом, побажав їм міцного здоров’я, підтримки від населення, порозуміння, а також побажав наснаги у цій нелегкій праці, в ці нелегкі часи, коли доводиться ризикувати здоров’ям і життям. Валерій Олександрович подякував своїм підлеглим за добросовісне ставлення до своїх обов’язків та вручив подяки та цінні подарунки.

В цей день медаллю 15 років сумлінної служби був нагороджений  підполковник поліції Андрій Іванович Наконечний.

Зі щирими вітаннями до хмільницьких поліцейських звернувся і окружний прокурор Максим Кандзьоба, який також висловив вдячність поліцейським за їхню роботу, мир та спокій у якому живуть громадяни району.

Привітали з професійним святом хмільницьких полісменів і представники районної та міської влади, вручивши їм подяки та засвідчивши цим свою вдячність.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КОЗЯТИНСЬКОГО "МІНЕРА" ОЧІКУЄ ЗАСЛУЖЕНЕ ПОКАРАННЯ

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Dsc 0222Dsc 0201Dsc 0192Dsc 0161Dsc 0157Dsc 0150Dsc 0127Dsc 0114Dsc 0092Dsc 0088Dsc 0090
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини