Хмільницький аграрний центр ПТО запрошує на навчання

Хмільницький аграрний центр ПТО запрошує на навчання

Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти – це своєрідне учнівське містечко зі своєю інфраструктурою на лоні розкішної природи. Тут створені всі умови для навчання і творчого  та фізичного розвитку кожного учня.

Висока майстерність педагогів та потужна матеріально-технічна база дають змогу готувати кваліфіковані робітничі кадри, яких потребує сучасний ринок праці, а керівники різноманітних гуртків забезпечують дозвілля і відпочинок  учнівської молоді.

А може, ви хотіли б стати учасником спортивних ігор чи змагань? Тоді до ваших послуг: великий спортивний зал, зал тренажерів, тенісні столи, фітнес-зал і стадіон.

А якщо відчуваєте у собі ще й талант до пісні чи танцю, тоді на вас чекає танцювальний колектив «Данс» та вокальний ансамбль «Зорецвіт».

Усі іногородні учні забезпечуються гуртожитком, де створені умови для комфортного проживання: придбані нові меблі, оновлені душеві та кімнати загального користування, облаштована інтернет-кімната.

Також у закладі функціонує їдальня, де всі учні можуть смакувати гарячими обідами, а мешканці гуртожитку - ще й сніданками та вечерею. Усі учні забезпечуються стипендією. У закладі працюють медичний працівник, лікар-стоматолог, практичний психолог, соціальний педагог. Наші вихованці є активними учасниками, а часто й переможцями обласних професійних та творчих конкурсів і спортивних змагань. Ми пишаємось їхніми здобутками та нагородами: численними грамотами, дипломами, кубками та преміями.

ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр ПТО» запрошує на навчання усіх, хто мріє про щасливе майбутнє і тому прагне здобути професію, яка стане улюбленою справою всього життя, забезпечить фінансово і даруватиме радість та душевну насолоду.

Наш навчальний заклад – це те місце, де панує атмосфера доброзичливості, професіоналізму, взаєморозуміння і дружніх стосунків, де ваші роки навчання пройдуть цікаво і захоплююче.

Пропонуємо обрати  такі спеціальності:

на базі 9 класів

слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування; тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорії «А1», «А2», «В1»); водій автотранспортних засобів (категорії «С»);

лісник; тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорії «А1», «А2», «В1»); водій автотранспортних засобів (категорії «С»);

кухар; кондитер;

  перукар (перукар-модельєр); манікюрник;

  муляр; штукатур; лицювальник-плиточник.

на базі 11 класів

тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорії «А1»); водій автотранспортних засобів (категорії «С»);

  кухар IV розряду.

на контрактній основі

тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорії «А1»); водій автотранспортних засобів (категорії «С»);

кухар IV розряду;

перукар, перукар-модельєр.

Якщо хочете бути творчими, активними, креативними і здобути сучасну робітничу професію, конкурентну на ринку праці, то вам – до нас, у ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр ПТО»!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МІСЬКИЙ ГОЛОВА МИКОЛА ЮРЧИШИН ЗАКЛИКАВ ХМІЛЬНИЧАН ДОЛУЧИТИСЬ ДО ПРИБИРАННЯ У МІСТІ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

 

Dsc 0262Dsc 0268Dsc 0279Dsc 0344Dsc 0385Dsc 0448Dsc 0464Dsc 0509Dsc 0530Dsc 0534Dsc 0587
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини