Клініка «Сімейна медична практика» у Хмільнику отримала сучасне обладнання з Італії

Клініка «Сімейна медична практика» у Хмільнику отримала сучасне обладнання з Італії

Це сучасне медичне обладнання отримано у рамках  проєкту покращення медичного обслуговування внутрішньо переміщених осіб, учасників та ветеранів війни з росією, дітей та інших вразливих категорій Хмільницької громади.
23 квітня італійські партнери особисто доставили сучасне обладнання та медикаменти у Хмільник, в клініку "Сімейна медична практика", - повідомляють Життєві обрії.

Цей Проєкт ініційовано Аналітичним центром ГО «СВ-Платформа» (м.Київ) та реалізується в партнерстві з клінікою «Сімейна медична практика» (м. Хмільник) за підтримки італійських асоціацій «IRIS ODV» та «Fondazione PROSOLIDAR». 

Італійська делегація на чолі з президентом Асоціації «IRIS ODV» паном Массіміліано Лучетті передала для потреб Проєкту сучасний інтелектуальний гематологічний аналізатор крові, значний запас реагентів та інших витратних матеріалів до нього, медикаменти, гігієнічну продукцію, а також дитячий одяг. 


Пан Лучетті та його колеги наголосили на солідарності італійців з українським народом, висловили свою безумовну підтримку та готовність допомагати тим, хто постраждав від війни з росією, особливо дітям: «Ми допомагаємо українцям з 2015 року. Ми не втомимося це робити, бо сьогодні всі ми – українці, всі ми – європейці». 
Заступник Хмільницького міського голови Андрій Сташко від імені громади подякував італійським партнерам за підтримку важливого для регіону Проєкту. Пан Сташко акцентував на важливості реалізації курортного потенціалу Хмільницької громади для реабілітації учасників та жертв війни з росією, підтримав ідею створення в Хмільнику реабілітаційного центру, яку розробляє Аналітичний центр ГО «СВ-Платформа» у співпраці з Хмільницькою міською радою. Депутат Хмільницької міської ради Олександр Кубряк підкреслив нагальність розширення співпраці тилових регіонів України з європейськими партнерами для забезпечення перемоги у війні з росією. 
Директор Аналітичного центру ГО «СВ-Платформа» пан Валерій Кокоть відзначив плідну співпрацю Центру з Асоціацією «IRIS ODV» щодо надання гуманітарної допомоги в Запорізькій, Київській та Чернігівській областях з початку повномасштабного вторгнення росії. Пан Кокоть виокремив непересічну важливість отримання сучасного медичного обладнання для реалізації Проєкту покращення медичного обслуговування в Хмільницькій громаді на Вінниччині, де наразі знайшли прихисток понад сім тисяч внутрішньо переміщених осіб, серед яких багато дітей. 
Директор клініки «Сімейна медична практика» Руслан Бевз запевнив, що отримання Проєктом найсучаснішого інтелектуального гематологічного аналізатора крові, значного запасу реагентів та інших витратних матеріалів до нього дозволять забезпечити якісну, швидку та безоплатну діагностику здоров’я для внутрішньо переміщених осіб, учасників та ветеранів війни з росією, дітей та інших вразливих категорій Хмільницької громади. 
Реалізація Проєкту триватиме до серпня 2026 року. Бенефіціарам Проєкту гарантується проходження безоплатного профілактичного медичного огляду, який включає: загальний аналіз крові, аналіз рівня цукру в крові, електрокардіограма, вимірювання артеріального тиску, загальне обстеження лікарем-терапевтом та сімейним лікарем з відповідними рекомендаціями. 

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ДІВЧАТА З ХМІЛЬНИКА СТАЛИ ПЕРЕМОЖЦЯМИ VII ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ "НОВІ В МЕДІА"

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.


 

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини