Командир роти ТРО "Бахмут" прийшов в редакцію, щоб подякувати хмільничанам

Командир роти ТРО "Бахмут" прийшов в редакцію, щоб подякувати хмільничанам

- Добрий день. Тут знаходиться редакція місцевої газети? Я хочу подякувати хмільничанам за теплий прийом і людяність. Так розпочалось моє знайомство з командиром першої роти ТРО "Бахмут" Ігорем Онищенком - позивний "Берлін".

- Для мене війна в Україні почалась у 2014 році, коли росія анексувала Крим та напала на Донбас. Я на той час, служив у складі Прикордонної служби України який звільняв українські міста на Донбасі, в тому числі і  Бахмут від окупантів - розповідає Ігор.

П'ять років, до початку широкомасштабного наступу, Ігор проживав в Німеччині, був приватним підприємцем у Берліні, а коли в Україні почалась війна, повернувся у Бахмут і став на його захист. В жовтні минулого року під час боїв з окупантами отримав поранення, спочатку лікувався в госпіталі у Вінниці, а згодом потрапив на реабілітацію у Хмільник.

- Мені подобається Хмільник, це дуже гарне місто, тут живуть чудові люди, в госпіталі і взагалі, куди не зайдеш, чи в магазин, чи в музей, чи в кав'ярню скрізь відчувається повага. Хмільничани добрі і щирі люди, люблять Україну і я їм за це щиро вдячний - говорить Берлін. 

Олександр ОКОЛОДЬКО

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ВІННИЧАНИН ОЛЕКСАНДР ПЕТЛІНСЬКИЙ - СВІТОВИЙ РЕКОРДСМЕН З УРАЖЕННЯ ЦІЛЕЙ З «ДЖАВЕЛІНА»

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини