Коронавірус: у Вінниці перші смерті від "Дельти", карантин в Україні продовжено

Коронавірус: у Вінниці перші смерті від "Дельти", карантин в Україні продовжено

Останні кілька днів були багатими на тривожні новини, що стосуються пандемії COVID-19. Про найвижливіше повідомляють Життєві обрії, посилаючись на Суспільне та Укрінформ

 

Стало відомо про перших жителів Вінниччини, що стали жертвами "Дельта" версії коронавірусу. Життя трьох пацієнтів "Клінічного центру інфекційних хвороб" забрав небезпечний штам. Ще один пацієнт з "Дельтою", що перебував у закладі, пройшов лікування і повернувся додому. Повідомляється, що один з цих чотирьох пацієнтів незадовго до госпіталізації повернувся з Росії. 

Також кабмін продовжив адаптивний карантин, тепер до першого жовтня, вся Україна наразі знаходиться у зеленій зоні карантину. Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко заявив, що навантаження на систему охорони здоров'я залишається контрольованим, а за минулий тиждень темпи вакцинації в Україні виросли на 10 відсотків. Загалом за минулий тиждень вдалось зробити близько одного мільйона щеплень.

"Поточна епідемічна ситуація повністю контрольована, але, на жаль, фахівці починають фіксувати перші негативні тенденції щодо зростання кількості госпіталізацій тяжких хворих. Тому з огляду на поточну ситуацію уряд сьогодні приймає постанову, якою продовжує режим надзвичайної ситуації та адаптивний карантин до 1 жовтня 2021 року", - додав Денис Шмигаль.

 

Вакцинуватись у Хмільнику можна у центрі вакцинації на вулиці Пушкіна, 64, вакцину можна вибрати самостійно з числа наявних. Працює центр з 9:00 до 15:30 у будні дні та з 9:00 до 11:30 у вихідні.

 

  Замовити плитку, блочок, паркан можна тут  


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ ----------------------------------------

 

  Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини