Півроку 44 працівникам одного з підприємств Хмільника не виплачують зарплату

Півроку 44 працівникам одного з підприємств Хмільника не виплачують зарплату

Працівники Державної служби України з питань праці під час перевірки одного з підприємств Хмільника з'ясували, що 44-м працівникам даного підприємства тривалий не виплачували заробітну платню. Про це повідомляють Життєві обрії з посиланням на Державну службу України з питань праці у Вінницькій області

Даних факт було виявлено під час державного заходу контролю з питань додержання законодавства про працю в частині своєчасної виплати заробітної плати, який було проведено на одному з приватних підприємств  у Хмільнику. Дане підприємство спеціалізується на виробництві машин і устаткування для сільського господарства.

Керівництво підприємства, порушуючи права громадян на отримання оплати за виконання роботи та на отримання працівниками щорічних оплачуваних відпусток, ще з березня місяця поточного року не виплачує 44-м найманим працівникам заробітну плату. Своїми діями власники підприємства порушили статтю 43 Конституції України, яка прямо говорить про те, що кожен має право на працю, що включає можливість заробляти собі на життя.

Як повідомляють в Управління Держпраці праці суб′єкту господарювання висунуто припис про усунення даного порушення у визначений термін, а також попереджено про те, що у разі недотримання вимог законодавства, підприємцю доведеться сплати значну суму штрафних санкцій.

 

   ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  ----------------------------------------      

 

  Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини