Креативні проекти вінницьких студентів підсилять інформаційну безпеку країни

Креативні проекти вінницьких студентів підсилять інформаційну безпеку країни

Напередодні річниці повномасштабного вторгнення росії, 22 лютого у Донецькому національному університеті ім. Василя Стуса відбулася презентація проєкту «Батл між університетами», учасники якого змагатимуться у конкурсі авторських відеосюжетів для ТікТоку та Instagram, а також генеруватимуть ідеї для просування українських наративів в інформаційному просторі.

Учасниками “Батлу” є студенти Донецького Національного університету ім. Василя Стуса і Вінницького педагогічного університету ім. Михайла Коцюбинського. «Організаторами —  медіахолдинг "Новини Вінниці" та громадська організація "Ми — Вінничани".

Презентацію проєкту провели засновник і керівник “Новин Вінниці” Микола Філонов та координатор ГО "Ми — Вінничани" у Вінниці Сергій Кудлаєнко.

“Сьогодні, напередодні річниці повномасштабного вторгнення росії, всі наші думки про перемогу у війні. Але перемога неможлива, якщо її немає в усіх сферах - на фронті, в дипломатії, в інформаційному полі. Хто контролює інформацію —  той впливає на хід подій і наближає перемогу", — зазначив співорганізатор конкурсу народний депутат VIII скликання Сергій Кудлаєнко.

“Україні вдалося мобілізувати на боротьбу з агресором власне суспільство. Ніхто з вищого керівництва держави не втік, волонтери почали допомагати ЗСУ, люди записувались в тероборону. Уже у цьому ворог прорахувався, адже розраховував на повну деморалізацію українців. Але боротьба триває. Тому сьогодні ми оголошуємо конкурс для студентів  із створення цікавого, креативного інформаційного відеоконтенту. Головне завдання конкурсу — стимулювати якомога більшу кількість людей долучатися до інформаційної боротьби, протидіяти російській пропаганді, розповідати правду про війну в Україні на весь світ”,прокоментував ініціативу Микола Філонов.

Згідно з умовами конкурсу, взяти участь у ньому може кожен студент з цих двох ВУЗів, який отримає можливість надіслати один, або більше авторських відеосюжетів для ТікТоку та Instagram, на редакційну адресу видання "Новини Вінниці": [email protected], або в телеграм: @NVUKR.

Пріоритетними темами вважатимуться ті, що відносяться до допомоги Україні у її протистоянні агресорові.

Далі ці роботи публікуються на сторінках в соцмережах медіахолдингу “Новини Вінниці”. 

Роботи, які наберуть найбільше реакцій, репостів та переглядів — займуть відповідно 1, 2 і 3 призові місця.

Переможець отримає від організаторів конкурсу iPhone 14, срібний призер — Apple iPad Air, бронзовий — набір для блогера.

Прийом робіт триватиме з 22 лютого до 30 березня. Підбиття підсумків та визначення переможців - 15 квітня.

Також за сукупністю охоплення контенту, переможець-університет отримає цінний приз від організаторів конкурсу.

Підписатись на оповіщення про перебіг конкурсу можна за посиланням: https://t.me/+40rQEA-pMfY4OWIy

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

4,6 МЛРД ГРН СПЛАТИЛИ ДО БЮДЖЕТІВ УКРАЇНИ ПІДПРИЄМСТВА МХП У 2022 РОЦІ

КОМПАНІЯ МХП ПІДБИЛА ПІДСУМКИ КОРПОРАТИВНОГО ВОЛОНТЕРСТВА ЗА 2022 РІК

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини