Круті міри, кримінал і поліція: ICTV знімає новий серіал

Круті міри, кримінал і поліція: ICTV знімає новий серіал

Напередодні Дня Незалежності телеканал ICTV розпочав зйомки кримінальної драми «Круті міри». Світ поліції і криміналу, бандитські розбірки і життя під прикриттям, самовіддані вчинки заради близьких і любові покажуть глядачам у 8 серіях нового україномовного серіалу. Життєві обрії про це повідомила менеджерка зі зв'язків з громадськістю телеканалу ICTV Тетяна Черниш.

 

За сюжетом, Ігор Шведов повертається з фронту до Києва і першого ж дня стає свідком вбивства свого старшого брата. Щоб розслідувати злочин, він влаштовується на службу в поліцію, де дізнається, що його брат був відомим кримінальним авторитетом. Пошук вбивці виводить Ігоря на стежку війни з організованою злочинністю столиці.

«Ідея створити чоловічу кримінальну драму на тему «брат за брата» виникла кілька років тому. «Круті міри» – оригінальна історія про молоду людину, яка, повернувшись з фронту, змушена продовжити війну в ім'я справедливості. У серіалі буде багато бійок та іншого ефектного екшену, а знімати буде досвідчений в цьому жанрі режисер Андрій Іванов і молода талановита операторка Тетяна Дудник», – ділиться подробицями креативна продюсерка ICTV Ярослава Євтушенко.

Головну роль у кримінальній драмі зіграє Влад Нікітюк, а його противника, ватажка бандитського угруповання, втілить Віталій Салій. У головній жіночій ролі з'явиться Дарина Єгоркіна.

Усі зйомки будуть проходити в Києві. Виробництвом «Крутих мір» займається продакшн-студія «Star Media». Поки серіал має робочу назву, і до прем'єри вона може змінитися.

Прем'єра серіалу на телеканалі ICTV планується на 2022 рік.

 

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org   

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ----------------  

ЯКІ ТРАМВАЇ ОТРИМАЄ ВІННИЦЯ В НАСТУПНОМУ РОЦІ?

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини