У Вінниці серед вакцинованих розіграють автомобіль, телевізори та велосипеди

У Вінниці серед вакцинованих розіграють автомобіль, телевізори та велосипеди

Серед повністю провакцинованих вінничан розіграють автомобіль Toyota Corolla, 50 велосипедів та 50 телевізорів - повідомляють Життєві обрії, посилаючись на Вінницьку міську раду.

 

Навіщо розіграють?
Таким чином міська влада намагається підвищити темпи імунізації перед наступною хвилею коронавірусу, яка, ймовірно, буде спричинена штамом "Дельта". Цінні призи будуть розіграні в рамках акції, яка отримала назву «Вакцинуйся. Збережи життя». Проблема низьких темпів вакцинації для Вінниці наразі актуальна, адже станом на сьогодні у місті повний курс імунізації пройшло близько 12% дорослого населення.

 

Коли розіграють?
Акція проходитиме з початку вересня і до 31 грудня, розіграші призів будуть проводитись тричі: 19 жовтня (розіграють 15 телевізорів та 15 велосипедів), 15 листопада (розіграють 15 телевізорів та 15 велосипедів) та 17 грудня (розіграють 20 телевізорів, 20 велосипедів та суперприз – автомобіль Toyota Corolla). Вінничани, які взяли участь в першому розіграші, але нічого не виграли, автоматично стають учасниками другого та третього розіграшів, а переможців буде обирати електронний сервіс з числа зареєстрованих учасників за випадковим принципом.

 

Серед кого розіграють?
Взяти участь у акції можуть лише жителі Вінницької міської територіальної громади віком від 16 років, які мають декларацію із сімейним лікарем і котрі пройшли повний курс вакцинації (отримали дві дози вакцини від COVID-19, дозволеної для використання на території України Міністерством охорони здоров'я України). 
Реєстрація учасників акції має розпочатись 1 вересня і завершиться: для першого розіграшу – 17 жовтня, для другого розіграшу – 13 листопада, для третього розіграшу – 15 грудня. Реєтруватись можна на веб-сайті Вінницької міської ради на сторінці «Вакцинуйся. Збережи життя», або ж за допомогою письмової заяви, поданої до будь-якого відділення ЦНАП «Прозорий офіс» Вінниці.

 

«Я хочу звернутися до всіх вінничан щодо важливості вакцинації і попросити віднестися до цього відповідально. Щоб потім не було нарікань, що порушуються права дітей через онлайн-навчання чи закриті заклади торгівлі, сфери послуг та ринки, або ж люди не можуть користуватись в звичному режимі громадським транспортом. Все у наших руках і все залежить від нас! Водночас, тих людей, які вакцинуються, ми хочемо заохотити. Тому проведемо акцію із розіграшами в кілька етапів 100 цінних подарунків. Це велосипеди та телевізори і суперприз – автомобіль», - повідомив Сергій Моргунов, очільник Вінниці.

 

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ----------------  

 

КРУТІ МІРИ, КРИМІНАЛ І ПОЛІЦІЯ: ICTV ЗНІМАЄ НОВИЙ СЕРІАЛ

 

 

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org   

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини