Літинські рятувальники отримали допомогу з Польщі

Літинські рятувальники отримали допомогу з Польщі

У селищі Літин бійці ДСНС отримали черговий транш гуманітарної допомоги на суму понад півмільйона гривень, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на ГУ ДСНС України у Вінницькій області.

4 лютого 120 пожежно-рятувальних поясів зі страхувальною обв’язкою та 88 одиниць спеціального захисного одягу передані не лише надзвичайникам вінницького гарнізону, а й двом командам «Добровольців-вогнеборців» Літинської селищної територіальної громади та державної установи «Літинська виправна колонія (№123)».

Сучасне спорядження та бойовий одяг прибув на Вінниччину з Польщі, завдяки партнерським відносинам та 15-річній співпраці між Літинською громадою та містом Вольштин. Останні, цього разу, виступили у якості координатора та сприяли передачі від уряду міста Люббен (Німеччина) гуманітарної допомоги спрямованої для вогнеборців.

Варто зазначити, що з моменту підписання угоди про співпрацю між містами-побратимами, вінницькі рятувальники гуманітарну допомогу отримали вже вп’яте. Серед отриманого майна було не лише спорядження, а й два пожежних автомобілі, які наразі знаходяться на бойовому чергуванні в добровольчих підрозділах вогнеборців.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ХМІЛЬНИЦЬКІ ФУТЗАЛІСТИ СТАЛИ ПЕРЕМОЖЦЯМИ ПЕРШОГО ТУРУ ЧЕМПІОНАТУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини