Любов сильніша за війну: волонтерка з Широкої Греблі зібрала для нареченого військового кошти на автівку

Любов сильніша за війну: волонтерка з Широкої Греблі зібрала для нареченого військового кошти на автівку

Волонтерка з Широкої Греблі Наталія Глодна зібрала на автівку "Honda CR-V" для ЗСУ 160 тисяч гривень, - повідомляють Життєві обрії.

В інтервʼю нашому виданню пані Наталія розповіла, на який напрямок поїде автівка, за який час їй вдалося зібрати кошти та в який спосіб розповсюджувала інформацію про збір.

- Наталіє, на який напрямок поїде автівка та чому саме туди?

- На Запорізький напрямок, адже там є військові з рідного села Широкої Греблі, серед яких і мій наречений Сергій. Ми маємо робити усе, що в наших силах, аби допомогти нашим хлопцям перемогти ворога, зробити їхні умови перебування на фронті комфортнішими.

- За який термін вдалося зібрати кошти?

- 160 тисяч гривень нам вдалося зібрати рівно за тиждень. До збору долучалися односельчани та хмільничани, значну частину коштів внесли самі військовослужбовці.

- Звідки приїхала автівка для військовослужбовців?

- Автомобіль "Honda CR-V" для наших хлопців вдалося пригнати із Англії. У цьому нам допомогли знайомі волонтери. 

- Наталіє, це вже не перший збір для військових який вам вдалося закрити, розкажіть про ваш досвід у цьому.

- Перший збір на автівку "Volkswagen Transporter" я проводила влітку. Він тривав два з половиною тижні, тоді мені ще потрібно було завоювати довіру людей. 

На жаль, першу автівку, що ми передали нашим військовим, було знищено ворогом. Саме тому і довелося відкривати новий збір коштів, адже ми маємо допомогати нашим хлопцям. 

- В який спосіб розповсюджували інформацію про збір коштів?

- Найдієвіший спосіб - це листівки з номером картки, інформацією про збір та зручним QR-кодом, які я поширювала у Хмільнику, Широкій Греблі, інших місцях, де була можливість. Окрім того, просила інформаційної підтримки у знайомих та викоростовувала соціальні мережі, такі як Facebook, Instagram та інші.

- Який найбільший донат, що ви отримали за період збору коштів?

- За час останього збору, найбільший донат був сумою 45 тисяч гривень, його зробили знайомі. За минулий збір - 15 тисяч гривень, які, до речі, я отримала від переселенців, які наразі проживають у Хмільнику. Вони дуже прагнули допомогти нашим хлопцям.

- Пані Наталіє, чи додана ваша картка у базу волонтерів?

- Так, моя картка є в базі волонтерів та числитиметься там до наступного року. Однак якщо буде необхідно проводити нові збори коштів, я зможу подовжити її дію.

Наталія Глодна поїхала до Запоріжжя, аби передати військовим автівку та зустрітися з коханим. Військові вже отримали автомобіль "Honda CR-V" та допомогу від односельців і хмільничан.

Волонтерка щиро вдячна всім причетним до збору коштів на автівку та допомоги нашим землякам. Деталі збору та поїздки можна відстежити в Instagram дівчини.

Приклад Наталії Глодної вкотре доводить, що український народ незламний, його не можна підкорити чи захопити. В України не тільки сильний фронт а й тил, його створюють волонтери, бізнесмени та звичайні люди, що сплачують податки й долучаються до збору коштів. 

З таким народом Україна обовʼязково переможе, прогнавши окупантів зі святої рідної землі!

Спілкувався: Микола Околодько

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

НАГРУДНІ ЗНАКИ ВІД ЗАЛУЖНОГО ОТРИМАЛИ ЧЕТВЕРО ВОЛОНТЕРІВ З ХМІЛЬНИКА

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини