Медіа-проєкт «Ukraїner» досліджуватиме Вінниччину

Медіа-проєкт «Ukraїner» досліджуватиме Вінниччину

Цього року учасники медіа-проєкту «Ukraїner» відвідають з експедицією Поділля. Медіа-проєкту має на меті відкрити маловідомі місця нашої країни. Як йдеться в дописі на Facebook-сторінці проєкту, авторів цікавлять місцеві люди та їхні заняття, а також перетворення міських та сільських просторів.

«Нас, як і раніше, цікавлять місцеві люди та їхні заняття, а також перетворення міських та сільських просторів. Ми захоплюємося тими, хто створює щось нове або відновлює забуте. Познайомте нас із такими людьми, запросіть нас до себе! Ми з радістю приїдемо, хоч і дуже обмежені у часі», ‒ зазначено в публікації.

Хмільничани можуть допомогти дослідникам своїми пропозиціями. Цікаві локації обіцяють включити у маршрут. Для цього потрібно заповнити форму.

Їхня перша антропологічно-етнографічна експедиція тривала з червня 2016 по жовтень 2018 і охопила всі 16 історичних регіонів України — від Слобожанщини до Поділля, від Волині до Таврії, крім тих територій, що тимчасово окуповані. Ознайомитися з історіями першої експедиції Поділлям можна перейшовши за посиланням: https://ukrainer.net/regions/podillya/.

Ukraїner розповідає пізнавальні історії про найвіддаленіші куточки, людей, мистецтво та бізнес в Україні. Понад 200 волонтерів створюють для людей ці історії, які показують інакшу Україну. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:ХМІЛЬНИЦЬКИХ ШКОЛЯРІВ ЗАПРОШУЮТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У КОНКУРСІ ПЛАКАТІВ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини