Мешканці Полтави хотіли перетнути кордон за 3000 євро

Мешканці Полтави хотіли перетнути кордон за 3000 євро

20 березня двоє чоловіків призовного віку пропонували хабар офіцеру  прикордонного загону, щоб незаконно перетнути кордон. Подія трапилася в міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення Могилів-Подільського прикордонного загону. Підозрювані жителі Полтавської області віком 30 та 41 років, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на ГУНП у Вінницькій області.

Затримали двох зловмисників слідчі слідчого управління  обласної поліції за силової підтримки бійців спецпідрозділу КОРД спільно з працівниками УСБУ, прикордонниками за процесуального керівництва Вінницької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону.

 “Підозрювані намагалися незаконно перетнути українсько-молдовський кордон з метою уникнення призову на військову службу. Передача коштів відбулася в оглядовому залі в зоні митного контролю. Грошові кошти вилучені”, - прокоментував керівник відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління обласного главку поліції Євген Кронівець.

Поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369 ККУ (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). За таке правопорушення зловмисникам загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Слідство готує матеріали для  оголошення затриманим про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Наразі підозрювані затримані та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ХМІЛЬНИЧАНИН ЗАКЛИКАВ СВОГО БРАТА, РОСІЙСЬКОГО ГЕНЕРАЛА ЗУПИНИТИ ВІЙНУ В УКРАЇНІ

НА ВІННИЧЧИНІ ЗАТРИМАЛИ ОРГАНІЗАТОРА НЕЗАКОННОЇ ПЕРЕПРАВИ ЧОЛОВІКІВ ПРИЗОВНОГО ВІКУ ЗА КОРДОН

У ВІННИЦІ ЗАТРИМАЛИ ПРИХИЛЬНИКА «РУСЬКОГО МІРА» (ВІДЕО)

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини