Міський голова Хмільника: "Готуйтесь до зими уже зараз не чекайте поки прийдуть морози"

Міський голова Хмільника: "Готуйтесь до зими уже зараз не чекайте поки прийдуть морози"

Цьогоріч українцям пророкують важку зиму.  За словами міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова, опалювальний сезон 2022 буде найскладнішим за всю історію України.

Про те, як триває підготовка до опалювального сезону у  Хмільницькій громаді нашому виданню розповів Хмільницький міський голова Микола Юрчишин.

- За всіма прогнозами цей опалювальний сезон буде дуже важким для нашої країни, з початком війни ворог робить усе можливе, аби знищити інфраструктуру,  позбавити українців зв`язку, комунікацій, світла та тепла.  Зважаючи на це, ми маємо врахувати усі ризики і зробити усе можливе, аби в домівках хмільничан було тепло та комфортно, - говорить міський голова.

- Підготовку до опалювального сезону ми почали за принципом: "Готуй санки влітку", тобто заздалегідь, тому на сьогоднішній день, уже маємо дворічний запас енергоресурсів для обігріву комунальних закладів громади. 

Для населення, в Управлінні праці та соціального захисту населення, працюють різні соціальні програми, тому звертаюсь до жителів громади, якщо ваших доходів не вистачає  на комуналку - звертайтеся за субсидією. В країні війна, тому раджу хмільничанам, у будинках яких залишились грубки, або інше пічне опалення провести  його обстеження і ремонт та провсяк випадок запастись дровами,  готуйтесь до зими уже зараз не чекайте поки прийдуть морози.

Взимку, на території громади плануємо встановити пункти обігріву, в яких люди зможуть поїсти, випити гарячого чаю та зігрітися, - зазначив Микола Юрчишин.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:--------------- 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА ХМІЛЬНИКА: "ОСВІТНІ ЗАКЛАДИ ГОТОВІ ДО РОБОТИ І ДИСТАНЦІЙНО, І ОФЛАЙН"

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини