Миколай не за горами. Куди піти з дитиною на День Святого Миколая у Хмільнику

Миколай не за горами. Куди піти з дитиною  на День Святого Миколая у Хмільнику

Грудень – найчарівніший місяць, який в кожного з нас асоціюється з подарунками, магією і дивами. Свято Миколая відкриває низку різдвяних і новорічних свят. Саме цього дня по всій Україні запалюють новорічну ялинку. Діти з нетерпінням чекають, який подарунок Святий  Миколай принесе під подушку, а можливо й різочку, якою так залякують батьки, коли дитина себе погано поводить. Більшість батьків в роздумах, що подарувати в цей особливий день для дитини  і в який заклад піти у Хмільнику. Найкращим подаруночком для дитини будуть, звісно, солодощі, як на Миколая, так і на Новий рік під ялиночку. 

Замовити і купити солодощі у Хмільнику можна в магазині «Цукерочка». У цьому чудовому магазинчику привітний персонал та широкий асортимент солодощів. Тут ви завжди можете придбати смачні та свіжі цукерки, печиво та інші смаколики на будь-який смак. Окрім того, у магазині вам допоможуть підібрати цукерки, розфасують та упакують в подарунковий пакунок, який матиме святковий вигляд і неодмінно сподобається вашим дітям та створить святкову атмосферу.
Найпопулярнішим закладом у Хмільнику, куди б можна було піти з дитиною – кафе Еcotown. 

Сам заклад приваблює своїм зовнішнім виглядом, у них вже панує атмосфера свята, яка так захоплює діток. Кожної неділі в їхньому закладі проводиться майстер-клас, переважно це кулінарний напрямок. Такі майстер-класи призначені для тих, хто хоче навчитися готувати смачні ласощі і красиво їх прикрашати. Вони  вражають своїм різноманіттям. Діти самостійно готують піцу, суші, круасани, кейк-попси, прикрашають мафіни, а також вчаться готувати національні страви різних країн світу. Найпопулярніший майстер-клас у них – це розпис імбирного печива, оскільки кожного разу  печиво різної форми. Напередодні свят роблять печива у формі ялинки. Ось до прикладу, цієї неділі був майстер-клас з приготування суші, а в День Святого Миколая планують робити будиночок з печива. Можна без заперечень сказати, що кулінарні уроки залишать неповторний досвід для вашої дитини, а також направлять енергію в потрібне русло.  


 

Хмільничанка Вікторія Василишина розповідає: «Я неодноразово водила свою донечку Алінку на такий майстер-клас, на останньому з яких робили солодощі. Моя дитина була в захваті від приготування. Коли ми прийшли додому, вона одразу побігла на кухню, а не до іграшок, щоб допомогти мені в приготуванні вечері». Тож можна почути, що багато матусь у захваті від таких новинок у нашому місті.
 

%d0%b7%d0%be%d0%b1%d1%80%d0%b0%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%bd%d1%8f viber 2020 12 16 14 34 1042
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини