На дорогах Вінниччини запрацювали камери автофіксації

На дорогах Вінниччини запрацювали камери автофіксації

З 3 вересня на трасах у Вінницькій області запускають камери автофіксації порушень. Запрацюють п`ять комплексів «КАСКАД». Поблизу Стрижавки, Писарівки та Ксаверівки пристої будуть реєструвати перевищення швидкості. Допустима швидкість у цих місцях – 50 км/год, повідомляють Життєві обрії, посилаючись на сайт 20 хвилин.

За інформацією від МВС камери в автоматичному режимі можуть фіксувати такі порушення: проїзд перехресть на червоний сигнал світлофора, проїзд смугою для громадського транспорту, перевищення допустимої швидкості.

Після того, як камера зафіксувала порушення, інформація надходить до Центру опрацювання даних патрульної поліції. Співробітник відомства розглядає порушення, бере дані з реєстрів і виносить постанову про адмінправопорушення.

Повідомлення про штраф надсилають рекомендованим листом або власнику автомобіля, або належному користувачу (якщо ці дані занесено до реєстру). Якщо автомобіль на іноземних номерах, то штраф сплачує та людина, яка ввезла авто в Україну.

За перевищення швидкості передбачені такі штрафи:

340 грн — якщо перевищення допустимої швидкості склало від 20 до 50 км/год;

1700 грн — якщо перевищення допустимої швидкості більш як на 50 км/год.

Якщо порушник сплатить свій штраф впродовж десяти робочих днів з дня вручення постанови, то він зможе заплатити лише половину. Якщо ж не сплатити штраф впродовж 15 робочих днів — сума покарання подвоюється, стягується державною виконавчою службою, яка може накласти арешт на авто, нерухомість і рахунки в банках.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИКУ ПОПОВНИЛИ СПИСОК СПОРТСМЕНІВ, ЯКІ ОТРИМАЮТЬ ПРЕМІЮ.

  Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org  

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини