На першій сесії міської ради в Хмільнику голова та депутати присягнули на вірність громаді, обрали секретаря, затвердили заступників та старост

На першій сесії міської ради в Хмільнику  голова та депутати присягнули на вірність громаді, обрали секретаря,  затвердили заступників та старост

8 грудня відбулася перша сесія міської ради 8 скликання. На першому пленарному засіданні були присутні 34 новообрані депутати, керівники підприємств, установ та організацій міста і району, громадськість міста.

Сесію відкрила голова Хмільницької міської територіальної виборчої комісії Ірина Григус, яка оголосила результати виборів та представила депутатському корпусу  міського голову Хмільника Миколу Юрчишина.

Традиційно присягу зачитав найстарший з депутатів Коломієць Анатолій Олексійович, присягнувши працювати на благо громади Анатолій Олексійович отримав посвідчення депутата та електронну картку для голосування, а його прикладу послідували решта депутатів.

Після складання присяги депутатами, голова територіальної виборчої комісії запросила до складання присяги Юрчишина Миколу Васильовича.

Далі депутати разом із міським головою перейшли до розгляду питань порядку денного, на який було винесено 10 питань.

В ході пленарного засідання депутатами було створено 5  постійних комісій Хмільницької міської ради та затерджено їх голів.

Комісію з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, підприємництва, торгівлі та послуг, інвестиційної та регуляторної політики очолив Юрій Григорович Кондратовець.

Комісію з питань законності, антикорупційної політики, охорони громадського порядку, регламенту, соціального захисту населення та депутатської діяльності очолив Василь Михайлович Калачик.

Комісію з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, комунальної власності, енергозбереження очолив Михайло Казимірович Петровський.

Комісію з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молодіжної політики та спорту – Юлія Василівна Шумигора.

Комісію  з питань земельних відносин, агропромислового комплексу, містобудування, екології та природокористування очолив Василь Якович Мазур.

Також на першій сесії було затверджено трьох заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів. Ними стали  Сергій Борисович Редчик, Андрій Володимирович Сташко та Володимир Михайлович Загіка. Виконавчий комітет міської ради очолив Сергій Петрович Маташ.

Секретарем міської ради обрано Павла Васильовича Крепкого. Шляхом таємного голосування за його кандидатуру проголосували 32 депутати.

Далі депутати перейшли до розгляду питання про обрання старост. Дане питання не викликало жодних заперечень і усі запропоновані  кандидатури на ці посади були затверджені. В результаті голосування у Хмільницькій ОТГ затверджено сім старост. 

Титулу Андрія Петровича – старостою населених пунктів: Соколова, Березна, Крупин, Чудинівці, Куманівці з центром у селі Соколова;

Слободянюка Володимира Олександровича – старостою населених пунктів: Лозова, Педоси, Вугли, Гулі, Думенки, Лелітка, Вербівка, Крутнів з центром у селі Лозова;

Остапчук Світлану Григорівну – старостою населених пунктів: Кожухів, Лісне, селище Красносілка, Теси, Іванівці, Лука, Осічок, Шевченка, Лисогірка, Медведівка з центром у селі Кожухів;

Шкатюк Тетяну Сергіївну – старостою населених пунктів: Великий Митник, Філіопіль, Будків, Малий Митник, Кушелівка з центром у селі Великий Митник;

Маліновську Валентину Іванівну – старостою населених пунктів: Порик, Курилівка, Томашпіль, Журавне, Олександрівка з центром у селі Порик;

Сухого Миколу Олексійовича – старостою населених пунктів: Широка Гребля, Голодьки,  Стара Гута з центром у селі Широка Гребля;

Матвіюк Наталію Василівну – старостою населених пунктів: Кривошиї, Колибабинці, Сьомаки, Сербанівка, Білий Рукав з центром у селі Кривошиї.

Одноголосно депутати підтримали рішення про обрання виконавчого комітету в складі 19 осіб. До складу виконавчого комітету увійшли міський голова Микола Васильович Юрчишин, заступники міського голови Сергій Борисович Редчик, Андрій Володимирович Сташко та Володимир Михайлович Загіка, секретар міської ради Павло Васильович Крепкий, керуючий справам виконавчого комітету Сергій Петрович Маташ.

Членами виконкому також стали старости Хмільницької ОТГ:

Титула Андрій Петрович, Слободянюк Володимир Олександрович, Остапчук Світлана Григорівна, Шкатюк Тетяна Сергіївна, Маліновська Валентина Іванівна, Сухий Микола Олексійович, Матвіюк Наталія Василівна.

До складу виконкому також увійшли начальник Хмільницького відділення поліції Валерій Олександрович Романюк, начальник Хмільницької об’єднаної податкової інспекції Ігор Петрович Катрін, начальник Хмільницького сектору ГУ ДСНС у Вінницькій області Олександр Васильович Нечко, ветеран праці м. Хмільника та Хмільницького району Станіслав Іванович Лоєвський, лікар загальної практики сімейної медицини Хмільницького районного центру первинної медико-санітарної  допомоги Лариса Миколаївна Дубова.

По завершенню пленарного засідання до новообраних депутатів звернувся Народний депутат України Петро Юрчишин. Він привітав депутатський корпус з обранням до міської ради, побажав плідної праці на розвиток рідного краю та закликав до єдності адже в країні уже шостий рік триває війна, окрім того не стихає епідемія коронавірусу. Тому зараз як ніколи потрібно організуватися і налагодити плідну роботу.

В свою чергу міський голова Микола Юрчишин подякував народному депутату за привітання та висловив сподівання на співпрацю.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РЕЗУЛЬТАТИ ВИБОРІВ. КОГО ОБРАЛИ ХМІЛЬНИЧАНИ

%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b0%d0%ba%d0%bb%d0%b8%d0%bc%d0%ba%d1%83%d0%b1%d0%ba%d1%80%d0%b5%d0%bf%d0%ba%d0%be%d0%bb%d1%96%d0%b2
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини