На віче в Хмільнику попрощалися з загиблим Героєм Олегом Глузданем

На віче в Хмільнику попрощалися з загиблим Героєм Олегом Глузданем

Сьогодні на віче біля міського Будинку культури хмільничани попрощалися з Захисником України Олегом Глузданем,  - повідомляють Життєві обрії.

Сотні людей прийшли провести в останню путь свого земляка, мужнього воїна, який  загинув за волю та незалежність України 17 серпня 2024 року в бою біля населеного пункту Роздолівка Бахмутського району Донецької області.

Під час прощання з мужнім воїном присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять про всіх полеглих захисників, про тих, хто віддав своє життя захищаючи демократичні цінності суверенітет та майбутнє нашої держави.

З прощальною промовою до присутніх та словами щирого співчуття до рідних звернулися представник Хмільницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки капітан Сергій Старков та благочинний храмів Хмільницького району ПЦУ Іван Пукас. 

Глуздань Олег Анатолійович народився 9 серпня 1965 року місті Хмільник Вінницької області. 3 вересня 1972 року по червень 1982 року Олег Анатолійович навчався у середній школі №4 міста Хмільника Вінницької області. З жовтня 1983 року по жовтень 1985 року проходив службу в лавах Радянської армії.

Загальний стаж роботи 40 років у таких установах на підприємствах:

Хмільницький завод сільськогосподарських машин;

Хмільницька Центральна районна лікарня;

Хмільницький завод сухого знежиреного молока;

ВАТ Племзавод «Літинський»;

Агрофірма Агропостач плюс;

Приватний підприємець.

Олег Анатолійович добровольцем став на захист України 25 лютого 2022 року. Відданий військовій присязі на вірність Українському нapoдy, мужньо виконавши військовий обовʼязок, в бою за Україну, її свободу та незалежність, загинув 17 серпня 2024 року поблизу населеного пункту Роздолівка, Бахмутського району, Донецької області.

У Олега Анатолійовича залишились дружина Світлана Вацлавівна, дочка Тетяна та син Павло.

Вічна памʼять і слава Олегу Глузданю! Вічна памʼять і слава всім тим, хто віддав своє життя за свободу, мир і незалежність Української держави.

Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини