На Вінниччині фермер майже добу утримував свого робітника у металевій сушарці для фруктів

На Вінниччині фермер майже добу утримував свого робітника у металевій сушарці для фруктів

58-річний підозрюваний таким чином «покарав» свого неоформленого різноробочого, який, на думку роботодавця, погано відремонтував трактор – повідомляють Життєві обрії, посилаючись на відділ комунікації поліції Вінницької області.

 

У селі Вербівка Погребищенської громади місцевий фермер майже добу утримував робітника у металічній сушарці для фруктів, що була всередині зерносховища. Потерпілий 43-річний різноробочий майже добу знаходився там у сидячому положенні, без води та їжі, оточений нагрітим спекою металом, поки місцева жителька не почула прохання про допомогу заручника і не викликала поліцію.

Щоб звільнити жертву злочину з полону, правоохоронцям довелось розгрібатати засипану зерном підлогу зерносховища лопатами. За словами потерпілого, його таким чином покарав роботодавець за, як той вважає, неналежний ремонт трактора. Неоформлений працівник не отримав за свою роботу ніяких коштів.

 

“9 серпня чоловіку оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 146  Кримінального кодексу України. За такий злочин передбачено покарання  - до п’яти років ув’язнення.  Слідство готує клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу”, - підсумовує ситуацію поліція.

  Замовити плитку, блочок, паркан можна тут

   ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  ----------------------------------------      

 

  Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини