Жителька села Соколова, що на Вінниччині, облаштувала фотозону

Жителька села Соколова, що на Вінниччині, облаштувала фотозону

"Я люблю Соколова" - такий напис з'явився на колись порослому бур'янами засміченому горбку в селі Соколова. Нині там облаштовано фотозону, на якій з великим задоволенням фотографуються соколівчани. Як все відбувалося дізнавалися Життєві обрії.

 

 Ідея виготовлення напису та облаштування фотозони виникла у жительки села Тетяни Гребенюк.

"Я люблю своє село і хочу, щоб воно було красиве і затишне, а цей горбок для мене рідний, бо тут минуло моє дитинство, я не раз прибирала його, але з часом він знову і знову заростав та засмічувався. Я довго думала, як його облаштувати, що зробити, аби тут не викидали сміття, як привернути до горбка увагу односельчан. Як кажуть, думала, думала і придумала. Отак народилась ідея створення напису", - говорить Тетяна Гребенюк.

"Про те, що хочу зробити на горбку фотозону, я розповіла своєму чоловікові, і він мене підтримав. Сказав, що допоможе реалізувати мою мрію. Щоб розпочати роботу, потрібно було виготовити лекала для напису. Але в Хмільнику за цю роботу мені нарахували аж 800 гривень. Оскільки для мене це чималі гроші, я вирішила виготовити  лекала сама. Спочатку на тонкому папері я намалювала букви, потім перенесла їх на картон і вирізала. Коли лекала були готові, я закупила жерсть та труби, і за роботу взявся чоловік. У вільний від роботи час він займався виготовленням напису: вирізав з металу літери, підготував труби для каркасу, і, разом з сусідом, почали зварювальні роботи. Коли напис був готовий, його пофарбували та встановили. Так в Соколові з'явилась фотозона. Тепер соколівчани  приходять сюди фотографуватися, а фото виставляють у соцмережах, прославляючи Соколову.

 

"Я дуже рада, що хоч маленький клаптик мого рідного села став кращим та вабить до себе людей", - говорить Тетяна. 

   ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  ----------------------------------------      

 

 Замовити плитку, блочок, паркан можна тут

  Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%a1%d0%be%d0%ba1%d0%a1%d0%be%d0%ba2%d0%a1%d0%be%d0%ba3%d0%a1%d0%be%d0%ba4%d0%a1%d0%be%d0%ba4.6%d1%81%d0%be%d0%ba5%d1%81%d0%be%d0%ba6%d1%81%d0%be%d0%ba7%d0%a1%d0%be%d0%ba9%d0%a1%d0%be%d0%ba11
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини