На Вінниччині "грабанули" ювелірний магазин (відео)

На Вінниччині "грабанули" ювелірний магазин (відео)

Власницю ювелірного магазину озброєні нападники в балаклавах  вдарили та прикували кайданками до труби. Після чого невідомі пограбували магазин, забравши з нього більше двох кілограмів ювелірних виробів, - повідомляють Життєві обрії.

Зухвале пограбування з застосуванням зброї сталося 8 вересня у місті Бершадь. Зловмисники зайшли в магазин, пошкодили камеру відеонагляду та напали на власницю крамниці, вдарили її рукояткою пістолета по голові та винесли з магазину всі ювелірні прикраси, що знаходились на прилавках. Аби потерпіла  не викликала поліцію, нападники прикували її  кайданками.

Оперативникам знадобилося понад два тижні, аби вийти на слід злочинної групи. 23 вересня  поліцейські за силової підтримки бійців спецпідрозділу КОРД затримали організовану злочинну групу, яка вчинила зухвалий збройний напад. Злочинці раніше вже були судимі за вчинення тяжких майнових злочинів.

Затриманих перевіряють на причетність до інших злочинів.

Слідчим управлінням розпочаті кримінальні провадження за ч.3 ст.187 КК України (розбій) та ч.1 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За такі злочини підозрюваним загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За інформацією ГУНП у Вінницькій області

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ ВОДІЙ ФУРИ ПЕРЕЇХАВ ВЕЛОСИПЕДИСТА. ЧОЛОВІК ЗАГИНУВ

 

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

854109
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини