На Вінниччині контрабандисти намагались перевезти понад 3 кг наркотиків через кордон

На Вінниччині контрабандисти намагались перевезти понад 3 кг наркотиків через кордон

Прокурор обласної прокуратури передав до суду обвинувальний акт за обвинуваченням організатора і двох членів організованої групи, які хотіли контрабандою перевезти через кордон особливо небезпечну психотропну речовину, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Вінницьку обласну прокуратуру.

Троє жителів Київщини у червні цього року незаконно зберігали, перевозили з метою збуту особливо небезпечну психотропну речовину – PVP, в особливо великому розмірі (масою понад 3,5 кг), та вночі 6 червня цього року намагалися контрабандно перемістити її через державний кордон України поза митним контролем через річку Дністер, в районі одного з населених пунктів Вінницької області, однак їх викрили працівники прикордонного наряду Могилів-Подільського прикордонного загону.

"Крім того, у ході оглядів місця події вилучили понад 65 кг кристалічної речовини, яка містить у собі особливо небезпечні психотропні речовини – PVP та 4-ММС, які незаконно придбав і зберігав з метою збуту організатор злочинної групи. Загальна орієнтовна вартість зазначених вилучених психотропних речовин на "чорному ринку" сягає 37 млн грн", - повідомляє пресслужба Вінницької обласної прокуратури.

У разі доведення винуватості у скоєнні інкримінованих злочинів перед судом, членам групи загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ВІННИЦІ ЧОЛОВІК ЗВ'ЯЗАВ ТА ПОГРАБУВАВ 76-РІЧНУ ПЕНСІОНЕРКУ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини