На Вінниччині кореєць та 5 українців намагались перетнути кордон з фальшивими документами

На Вінниччині кореєць та 5 українців намагались перетнути кордон з фальшивими документами

У пункті пропуску «Могилів - Подільський» прикордонники «зупинили» п'ятьох громадян України, які надали сфальсифіковані документи для перетину кордону, а також корейця з недійсним документом, - повідомляють Життєві обрії.

Громадянин Республіки Корея на паспортний контроль пред'явив недійсний документ для перетину державного кордону. 45-річний чоловік слідував рейсовим автобусом до Молдови. Під час прикордонного контролю в охоронців кордону виникли сумніви щодо належності паспортного документа пред`явникові. В ході перевірки прикордонники встановили, що на фото в документі інша особа.

«Також, ще п’ятеро громадян України намагались перетнути кордон з підробленими документами. Як підставу для виїзду з України, чоловіки надали Тимчасові посвідчення військовозобов’язаних та Довідки військово-лікарських комісій . Завдяки пильності прикордонників встановлено, що документи сфальсифіковані. Окрім, ознак підробки, охоронці кордону встановили, що посвідчення та довідки не видавались зазначеними територіальними органами», - йдеться у повідомленні.

За ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» та ст. 336 КК України «Ухилення від призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період, на військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період» прикордонники направили повідомлення до поліції.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ПРИКЛАВ ПІСТОЛЕТ ДО ГОЛОВИ ВІДВІДУВАЧА КАФЕ: У ВІННИЦІ ЗАТРИМАЛИ ЗЛОВМИСНИКА

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини