На Вінниччині пʼяний чоловік побив до смерті рідну матір

На Вінниччині пʼяний чоловік побив до смерті рідну матір

18 жовтня поліцейські затримали 35-річного пʼяного мешканця села Журавлівка Барської громади, що побив до смерті рідну матір, - повідомляють Життєві обрії.

До поліції надійшло повідомлення від мешканця села Журавлівка про те, що у власному будинку померла його 58 – річна мати.

За вказаною адресою прибула слідчо–оперативна група поліції. Для з’ясування причин смерті тіло жінки направили на судово–медичну експертизу. За попередніми висновками експерта, смерть потерпілої настала внаслідок численних травм голови.

Напередодні підозрюваний наніс потерпілій численні тілесні ушкодження, від яких вона померла. Зловмисник затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Як розповів керівник Відділення поліції № 1 Жмеринського районного відділу поліції Олександр Клименко, поліцейські опитали сусідів та знайомих родини. Правоохоронці з’ясували, що за життя померла часто скаржилася на свого сина, який її бив та ображав.

Його поліцейські затримали за місцем проживання у стані алкогольного сп’яніння.

Працівники поліції встановили, що між нетверезим зловмисником та його матір’ю виник конфлікт, в ході якого він кулаками та дерев’яним бруском завдав кілька ударів в область голови потерпілій. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла.

Зловмисник затриманий. За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Вбивці загрожує до 10 років позбавлення волі.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ПОЛІЦЕЙСЬКІ ЗАТРИМАЛИ ЧОЛОВІКІВ, ЯКІ ЗАПУСКАЛИ САЛЮТИ У ВІННИЦЬКОМУ ПАРКУ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини