На Вінниччині пʼяний чоловік зґвалтував 4-річну дівчинку

На Вінниччині пʼяний чоловік зґвалтував 4-річну дівчинку

На Вінниччині неподалік від місця вчинення особливо тяжкого злочину поліцейські затримали пʼяного чоловіка, який зґвалтував 4-річну дівчинку, - повідомляють Життєві обрії.

27 жовтня близько 23.50 до поліції звернулася 23-річна мешканка Вінницького району з повідомленням про те, що родич познущався над її 4-річною донькою.

Жінка розповіла, що його вона залишила із своїми дітьми у будинку. Повернувшись через деякий час до помешкання та, зрозумівши, що трапилось - зателефонувала до поліції.

За словами начальника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Івана Іщенка, прибувши на місце події, поліцейські оперативно розшукали та затримали підозрюваного у вчиненні цього злочину. 31-річний раніше судимий чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. У вересні цього року він звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжку. 

На місці вчинення злочину слідчо-оперативна група поліції вилучила докази, що свідчать про злочинні дії правопорушника.

За цим фактом слідством розпочато розслідування. Зловмиснику повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Ґвалтівнику загрожує до 15 років позбавлення волі.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИКУ ПОЛІЦЕЙСЬКІ ЗАТРИМАЛИ ГРАБІЖНИКА

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини