На Вінниччині погіршення погодних умов. Водіїв закликають бути обережними та дотримуватися ПДР

На Вінниччині погіршення погодних умов. Водіїв закликають бути обережними та дотримуватися ПДР

За повідомленням Вінницького обласного центру з гідрометеорології на території Вінницької області погіршення погодних умов, - повідомляють Життєві обрії.

1 лютого: Хмарно з проясненнями. Вночі часом сніг, вдень часом опади. На дорогах місцями ожеледиця. Вдень місцями ожеледь. Вітер 7-12 м/с, вдень пориви 15-20 м/с. Температура вночі 0-5° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області» звертається до всіх учасників дорожнього руху з проханням бути особливо уважними та обережними, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху та за можливості утриматись від поїздок.

Пам'ятайте, що в умовах економного споживання електроенергії та несприятливих погодних умов значно знижується видимість на автомобільних дорогах.

Сьогодні за участю заступника Начальника ОВА Олександра Піщика відбулась оперативна нарада з питань безпеки руху транспорту на автошляхах Вінниччини в умовах сьогоднішнього ускладнення погодних умов.

У засіданні взяли участь представники профільних силових структур, цивільного захисту, а також дорожники, фахівці екстреної медичної допомоги.

ДСНС України у Вінницькій області підтвердило готовність до виникнення і ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій, в тому числі з великогабаритним транспортом на автомобільних шляхах. Водночас є необхідність залучення органів місцевого самоврядування до активної співпраці.

Варто зазначити, що в області чергує близько 100 бригад екстреної медичної допомоги, в тому числі поблизу Пунктів Незламності. Крім цього, працюють додаткові екіпажі патрульної поліції з метою моніторингу ситуації на дорогах.

Під час засідання представники дорожних служб підтвердили готовність до сьогоднішніх погодних умов – технікою та матеріалами забезпечені.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення у межах області, зателефонуйте черговому. Вам обов'язково нададуть допомогу!                     

Черговий диспетчер Підприємства: +38 (098) 056-07-00, +380 (432) 56-07-07, +380 (0432) 56-00-93.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У "ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО" ОПУБЛІКУВАЛИ ГРАФІК ВІДКЛЮЧЕНЬ СВІТЛА НА ПОЧАТОК ЛЮТОГО

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини