На Вінниччині СБУ провела контрдиверсійне тренування на базі об’єкту енергопостачання

На Вінниччині СБУ провела контрдиверсійне тренування на базі  об’єкту енергопостачання

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України у Вінницькій області провела спеціальне тренування. Заходи відбулись на базі стратегічно важливого підприємства, що здійснює електрозабезпечення Вінницької, Тернопільської, Хмільницької та Чернівецької областей.
Метою тренувань стала перевірка стану антитерористичної захищеності об’єкта критичної інфраструктури і готовності силовиків до протидії можливим загрозам. Також реалізовано заходи щодо вдосконалення рівня відповідної міжвідомчої взаємодії.
Під час тренувань проведено комплекс заходів із виявлення та знешкодження умовного вибухового пристрою, перевірено систему оповіщення та евакуації громадян.
У навчаннях брали участь співробітники підрозділів Служби безпеки України, Національної поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій та представники НЕК «Укренерго».
Після завершення тренувань Штаб координаційної групи проаналізував кожен їх етап і надав рекомендації щодо вдосконалення системи охорони об’єкту та алгоритму спільних дій з нейтралізації терористичних загроз.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:У ВІННИЦІ ПРОЙШЛО НАВЧАННЯ ДЛЯ МОБІЛЬНИХ БРИГАД З ВАКЦИНАЦІЇ ПРОТИ COVID-19

 

2
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини