На Вінниччині від переохолодження помер 17-річний хлопець

На Вінниччині від переохолодження помер 17-річний хлопець

На Вінниччині 17-річний хлопець помер від переохолодження, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію. 

Інцидент трапився у селі Нове Місто, Тиврівської територіальної громади, Вінницького району.

24 грудня близько 20 години до поліції від односельчанки надійшло повідомлення про зникнення 17-річного підлітка. Жінка повідомила що хлопця вже добу немає вдома, його телефон вимкнений. За словами, односельчанки вона дізналася це від батька зниклого.

За наявною інформацією, хлопець збирався їхати до подруги в Вінницю. 

За словами т.в.о начальника відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП у Вінницькій області Інни Михайловської, під час розшуку зниклого поліцейські  з‘ясували, що хлопець межі свого населеного пункту не залишав.

Поліцейські перевіряли зупинки, магазини, кафе, місця, де збирається молодь у селі Нове Місто та наближених населених пунктах. 

25 грудня близько півдня, під час огляду території домогосподарства, де мешкав підліток, за городом, поліцейські виявили його мертвим. 

Для встановлення причини смерті тіло підлітка  направлено на судово-медичну експертизу. Попередня причина смерті - переохолодження. 

Матір хлопця померла, і він проживав разом з батьком. Їх родина перебувала на обліку,  як така, що опинилась у складних життєвих обставинах. 

Слідство розпочало кримінальне провадження за частиною першою статті 115 ККУ. 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ПОМЕР 43-РІЧНИЙ ЧОЛОВІК, ЯКИЙ ПОСТРАЖДАВ У "БАТЕРФЛЯЙ" НА ВІННИЧЧИНІ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини