У Хмільницькому районі жінка нанесла співмешканцю понад 15 ударів сокирою та декільна ударів ножем

У Хмільницькому районі жінка нанесла співмешканцю понад 15 ударів сокирою та декільна ударів ножем

У Хмільницькому районі 29-річна жінка нанесла більше 15 ударів сокирою та декілька ножових поранень співмешканцю, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію.

Повідомлення про особливо тяжкий злочин до поліції надійшло ввечері 25 грудня  від  жительки  Козятина. Жінка розповіла, що вона виявила мертвим  племінника за місцем  його проживання. Потерпілий помер  від рубаних ран. За підозрою у вчиненні злочину поліцейські затримали його 29-річну співмешканку. Зловмисницю помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Подія сталась близько 3.00 години, вночі. Під час раптово виниклої сварки  співмешканка потерпілого нанесла йому понад 15 ударів сокирою та декілька ножових поранень в голову й обличчя. Від отриманих травм  35-річний чоловік  загинув на місці події.

Працівники Управління карного розшуку встановили, що до злочину може бути причетна співмешканка потерпілого. Щоб приховати сліди злочину, вона, зібравши свої речі, залишила  місце події. Протягом декількох годин  оперативники  встановили місцеперебування зловмисниці та затримали її в одному з готелів обласного центру.

Жінка раніше до кримінальної відповідальності не притягувалась.

Знаряддя вбивства поліцейські вилучили.

Зловмисниці  оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Затриманій загрожує до 15 років ув’язнення.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

НА ВІННИЧЧИНІ ВІД ПЕРЕОХОЛОДЖЕННЯ ПОМЕР 17-РІЧНИЙ ХЛОПЕЦЬ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини