На Вінниччині за крадіжку пляшки алкоголю чоловік отримав 8 років ув'язнення (відео)

На Вінниччині за крадіжку пляшки алкоголю чоловік отримав 8 років ув'язнення (відео)

На Вінниччині чоловік обікрав місцевий магазин, викрав пляшку алкоголю, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію.

13 квітня поліцейські Ладижина затримали 39-річного раніше судимого за майнові злочини чоловіка, який обкрадав місцевий магазин. У поліції є докази причетності підозрюваного до двох таких злочинів.

За словами начальника Відділення поліції № 3 Гайсинського районного управління поліції Михайла Литвинова, до поліції звернувся директор магазину і повідомив про крадіжку алкогольного напою з торговельної зали.

Під час виїзду на місце події поліцейські завдяки записам з камери відеоспостереження ідентифікували особу, яка вчинила крадіжку з магазину. Як виявилось, напередодні зловмисник викрав з цього ж торговельного закладу аналогічний товар.

Чоловіка оперативники затримали на вулиці неподалік його місця проживання. Підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Крадію загрожує до 8 років ув’язнення.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У РІВНОМУ ЗАТРИМАЛИ РОСІЙСЬКОГО ШПИГУНА З ВИБУХІВКОЮ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини