На Вінниччині засуджений займався шахрайством, сидячи за ґратами

На Вінниччині засуджений займався шахрайством, сидячи за ґратами

На Вінниччині поліція викрила шахрайську схему привласнення коштів громадян, організовану засудженим, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію.

Представляючись працівником  служби безпеки банку,  зловмисник отримував конфіденційну інформацію щодо рахунків потерпілих і списував з них наявні грошові кошти. У такий спосіб він привласнив десятки тисяч гривень довірливих громадян. Серед постраждалих – мешканці різних регіонів України. 8 лютого, під час проведення слідчих дій,  поліція вилучила у підозрюваного речові докази та гроші, отримані злочинним шляхом.

За словами начальника Відділення поліції N1 Тульчинського районного відділу поліції Олега Бурдейного, злочинну схему 30-річний зловмисник організував, перебуваючи  у Крижопільському виправному центрі, де відбуває покарання за вчинення  шахрайства.

Поліцейські провели обшук за місцем відбування покарання засудженого та вилучили телефони, гроші, банківські картки, ноутбук, sim-картки, мобільні термінали та інші речові докази його причетності до злочинної діяльності. 

Слідство розпочало кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 КК України (шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій  з використанням електронно-обчислювальної техніки).

Чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

НА ВІННИЧЧИНІ ВИЛУЧИЛИ ПОНАД ТИСЯЧУ ЛІТРІВ КОНТРАФАКТНОГО АЛКОГОЛЮ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини