На Вінниччині знову запрацював Макдональдс

На Вінниччині знову запрацював Макдональдс

Сьогодні у Вінниці відновили роботу два ресторани Макдональдс. У звʼязку з російською агресію на території України заклади не працювали вісім місяців, - повідомляють Життєві обрії.

З 9 ранку до закладу вистроїлися черги любителів фаст-фуду, які сумували за улюбленою їжею. Зранку черги були невеликими, однак ближче до обіду в Макдональдсі людей побільшало.

«Ресторани працюють з 09:00 до 21:00 по всіх каналах продажу та дотримуються розширених правил безпеки, впроваджених в мережі McDonald’s. Заклади закриваються під час повітряної тривоги, щоб працівники та відвідувачі могли перейти у найближче укриття. При цьому команда оперативно видає уже оплачені замовлення, поки зупиняє виробничі процеси та вимикає обладнання перед закриттям», - зазначають у повідомленні Макдональдс.

У Вінниці відкрили свої двері для відвідувачів Макдональдс 2 ресторани за адресами: проспект Юності, 43-а та на вулиці Соборній, 51-а. Тут працює Макдрайв, експрес каса та табло для замовлень у залі приміщення. 

Зазначимо, з 24 лютого McDonald’s підтримує Україну і українців через програми гуманітарної допомоги постраждалим сім'ям і лікарням, які компанія втілює спільно з «Фундацією Дім Рональда МакДональда» та за активної волонтерської участі працівників.

Вже понад 130 тисяч продуктових наборів отримали постраждалі українці у тих містах, де це найбільше необхідно. А у програмі закупівлі життєво важливого медичного обладнання та гуманітарної допомоги для лікарень медичні заклади отримали 200 апаратів вакуумної терапії (ВАК-апаратів) для лікування обширних мінно-вибухових ран. Зараз компанія опрацьовує нові заявки від медичних закладів та організовує закупівлю ще 200 вакуумних аспіраторів.

На гуманітарні потреби місцевим адміністраціям і благодійним фондам компанія передала понад 700 тонн продукції зі складів і ресторанів вартістю понад 70 млн грн.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ХМІЛЬНИЧАНИ ЗІБРАЛИ ПОНАД 40 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ ДЛЯ ЗСУ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини