На Віннииччині СБУ зірвала збут оптової партії алкоголю сумнівної якості

На Віннииччині СБУ зірвала збут оптової партії алкоголю сумнівної якості

Служба безпеки України заблокувала у Вінницькій області спробу продажу партії контрафактної підакцизної продукції. У ділків вилучено майже 4,5 тонни фальсифікованого алкоголю сумнівної якості на майже півмільйона гривень за цінами чорного ринку. Про це виданню "Життєві обрії" повідомили у пресгрупі СБУ. 

Контрафактний товар під виглядом марок відомих брендів правоохоронці виявили у вантажівках одного з приватних поштових операторів. За оперативною інформацією, замовники продукції планували реалізувати її через афілійовані точки роздрібної торгівлі на території регіону.

У межах кримінального провадження за ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України тривають слідчі дії. Встановлюються джерела походження сировини і місця підпільного виробництвафальсифікату.

Заходи із попередження нелегального збуту підакцизноїпродукції проводились спільно з Головним управлінням Державної фіскальної служби у Вінницькій області за процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури.

Нагадаємо, що у цьому роціСБУ також заблокувала на Вінниччині кустарне виробництво алкогольної продукції та її реалізацію через інтернет-магазин. У зловмисників було вилучено понад 8 тоннпідготовленого до збуту фальсифікату.

Сімом учасникам протиправної діяльності повідомлено про підозру. Обвинувальні акти стосовно чотирьох з них направлено до суду.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ХМІЛЬНИКУ НА ВІННИЧЧИНІ ПОЛІЦІЯ ПРИПИНИЛА ДІЯЛЬНІСТЬ НЕЗАКОННОГО ГРАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

34
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини