Над Вінниччиною ППО збило російську ракету, однак відомо про удар ворога по енергетичним об’єктам області

Над Вінниччиною ППО збило російську ракету, однак відомо про удар ворога по енергетичним об’єктам області

Сьогодні ворог атакував Вінниччину, протиповітряній обороні вдалося збити одну з цілей у небі над областю, - повідомляють Життєві обрії.

19 жовтня ворог атакував Україну з північно-східного напрямку стратегічною авіацією. Із бомбардувальників-ракетоносців – Ту- 95 та Ту-160 випущено шість крилатих ракет Х-101/Х-555.Одну ракету знищено винищувальною авіацією, одну зенітним-ракетним підрозділом у зоні відповідальності Повітряне командування "Центр" на Київщині та Вінниччині.Ще дві ракети – збито протиповітряною обороною Сухопутних військ на Чернігівщині, - йдеться у повідомленні командування Повітряних Сил ЗСУ.

Однак незважаючи на зусилля української ППО, начальник Вінницької ОВА повідомив про влучання по енергетичним об’єктам області під час повітряної тривоги, що тривала дві години.

Одночасно з ракетним обстрілом окупанти атакували Україну безпілотниками-камікадзе «Shahed-136» з північного напрямку, зокрема з території білорусі. Станом на 15.30 десять баражуючих боєприпасів було знищено протиповітряною обороною Повітряних Сил повітряного командування «Центр».

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

НА ВІННИЧЧИНІ ОКУПАНТИ ВЛУЧИЛИ ПО ОБ’ЄКТУ КРИТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини