"Народжені у вишиванках" - нова традиція у Війтівецькій громаді

"Народжені у вишиванках" - нова традиція у Війтівецькій громаді

Народження дитини завжди  приносить радість для сім’ї. А якщо діток двоє, то і радість, звісно, подвоюється.

Тож нещодавно, а саме 13 травня, подвійне щастя завітало у родину Наталії Кузь з с. Семки Війтівецької громади.  Сім’я поповнилась одразу двома крихітними двійнятками: синочком та донечкою. Марк народився вагою 2 кг 480 г  та зростом 48 см, а Ліза – 2 кг 540 г та зростом 49 см.  До речі, для Війтівецької громади народження двійняток в травні напередодні Дня вишиванки стає доброю традицією. Так, у 2017 році, Світлана Манжієвська із с. Жданівки Війтівецької громади також народила двійняток.

13 травня для сім’ї Кузь тепер буде не подвійним, а потрійним святом, адже двійняток Наталія народила у своє 30-річчя, зробивши такий чудовий подарунок собі на день народження. Прекрасний подарунок став не лише для мами Наталії, а й для старшої донечки Каріни, яка завжди мріяли про братика чи сестричку. Саме Каріна вибрала імена для маляток.

У вівторок, 18 травня, коли щасливу маму з малечею виписували з пологового відділення Хмільницької лікарні, до них із символічними подарунками завітали гості. Оскільки малятка народилися напередодні Дня вишиванки, то у подарунок від голови Війтівецької сільської ради Станіслави Ядвіжиної отримали свої перші вишиваночки. Очільниця громади побажала, щоб діти росли здорові та мали гарне безтурботне дитинство.

Щасливих батьків також привітала завідуюча пологовим відділенням Оксана Шемета та увесь колектив відділення, які побажали новонародженим маляткам щастя, здоров’я та благополуччя. Символічно, що увесь колектив пологового відділення цього дня одягнув вишиванки, підтримавши атмосферу українських традицій в такий чудовий день.

Коли ми одягаємо вишиванки, ми не даємо зникнути нашим українським звичаям і традиціям. Тож коли діти з народження не тільки отримують любов батьків, а й вчаться любити свою країну та її традиції, у нашої держави та громад неодмінно є щасливе майбутнє.   


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЮНІ ТЕНІСИСТИ З ХМІЛЬНИЧЧИНИ ПЕРЕМОЖЦІ ЧЕМПІОНАТУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини