Наслідки грози на Вінниччині: повалені дерева та пожежа від удару блискавки

Наслідки грози на Вінниччині: повалені дерева та пожежа від удару блискавки

Учора, 29 червня, рятувальники п'ять разів прибирали повалені вітром дерева на автошляхах. В одному із сіл області блискавка влучила у будинок, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Суспільне.

Випадки падіння дерев на дорогу зафіксували у селі Терешки Барської територіальної громади, Білашки — Погребищенської ТГ, Садове — Літинської ТГ, у місті Вінниці на Гніванському шосе та на 4- провулку Комарова, - про це інформують ДСНС у Вінницькій області.

До ліквідації наслідків негоди залучили 20 рятувальників та 5 одиниць спецтехніки.

У селі Баланівка Оратівської громади вчора близько 22:28 блискавка влучила у будинок. Сталася пожежа.

Вогонь охопив покрівлю житлового будинку. Знищив металевий дах на площі 100 кв.м та речі домашнього вжитку. Загасили полум'я пожежники о 23:58.

До ліквідації пожежі від ДСНС залучили трьох людей та спецтехніку.

Також внаслідок грозового дощу та сильного вітру пошкоджено лінії електропередач за такими адресами: вул. Петрусенка, 27, 2-й пров. Пестеля, 19, 21А, вул. Гончара, 161Б, вул. Продольна, 35, вул. Козацька, 6А, вул. Пирогова, 344, вул. Димчука, 14, пр. Привокзальний, 2. Про це йдеться на сайті Вінницької міськради.

"На місцях аварійних випадків працюватимуть 3 бригади енергетиків. Послугу відновлять відразу по завершенні робіт", — розповіла начальниця відділу оперативного реагування "Цілодобова варта" Антоніна Іващук.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ПОБЛИЗУ ХМІЛЬНИКА ДІВЧИНКА ЗАГУБИЛАСЯ В ЛІСІ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини