Навчання в умовах карантину

Навчання  в умовах  карантину

Цьогоріч навчальний рік вперше розпочався в умовах карантину. Як змінилось шкільне життя, як проходить навчальний процес і чи забезпечена школа засобами захисту розповів директор четвертої міської школи Василь Іваниця.

За його словами, навчальний процес не відрізняється від звичного. Уроки проводяться, як і раніше. На перервах учні старших класів повинні перебувати в масках, в коридорах є чергові, які слідкують за порядком, а також за тим, щоб школярі дотримувались  дистанції.

Школа повністю забезпечена дезінфікуючими засобами, на кожному вході стоять  антисептики. Перед тим, як зайти до школи вчителям проводять скринінг. Батькам та стороннім особам вхід у приміщення школи заборонений. Учнів молодших класів зустрічають класоводи і супроводжують у клас.

- Дещо змінився графік харчування дітей, якщо раніше, окрім молодших класів та пільгових категорій у школі було ще й платне харчування, то зараз в зв’язку з карантином платне харчування довелось відмінити. Батьки і діти з розуміння ставляться до карантинних вимог - зазначив директор школи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЯКЩО В ОДНОГО УЧНЯ ВИЯВЛЯТЬ COVID-19, ВЕСЬ КЛАС ПІДЕ НА САМОІЗОЛЯЦІЮ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини